Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 26 évesen szűz! Hol találok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen szűz! Hol találok vkit, aki segítene neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki bisexnek vallja magát, de szerintem csajjal még sose volt csak pasival. Hl találok lányt, aki beavatná ingyen?
2011. aug. 3. 09:05
 1/10 anonim ***** válasza:
ha volt már pasival, akkor nem szűz, nem ?:D
2011. aug. 3. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
a 82es főúton bárhol, bár az nem ingyen van;)
2011. aug. 3. 09:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki szűznek lenni.

Sőt, szerintem az bónusz.

De ha pasival volt, akkor már nem szűz, szóval ennyi :D

Ráadásul ha eddig csak pasival volt, akkor szerintem ha még megakarja tapasztalni a másik oldalt is akkor ideje lesz összeszedni a bátorságát, mert önbizalomhiánnyal nem fog becsajozni.

2011. aug. 3. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
bónusz??? azért sztem Te se örülnél, ha megismerkednél egy közel 30 éves palival, és kiderülne, h szűz..
2011. aug. 3. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Biszexnek vallja magát?? Szimplán csak kötsög, de nem meri bevallani. Farba fúratni magát nem fél, csak a lányokkal szégyenlős, ugyan már...
2011. aug. 3. 09:23
 6/10 Ibasz18 ***** válasza:
0%
Mi az hogy bónusz? istenem -.- 16-17 évesig még mondjuk bónusznak számít ha fiú az illető de 26 évesen már angyon nagy teher. Fél életét leéli az ember úgy hogy nem tapasztalta emg az egyik legnagyobb örömöt? Szóval én azt mondom fiúknál már a 17-18 éves szűz is gáz. Lányoknál tiszteletre méltó ha 20-22 évesig megtudja őrizni az ártatlanságát.
2011. aug. 3. 09:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát vagy csak én nem tudok vmit, hisz vmi alapján biztos binek mondja magát.
2011. aug. 3. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:

26 évesen szűz VAGYOK! Hol találok vkit, aki segítene nekEM?

VaGYOK ÉN , aki bisexnek vallOM magAM, de csajjal még sose voltAM csak pasival. Hl találok lányt, aki beavatnA ingyen?

2011. aug. 3. 10:10
 9/10 Ibasz18 ***** válasza:
Lehet hogy fél ha megtudjátok hogy homokos. És inkább binek mondja magát mert az enyhitő a ami társadalm kritikában. Szerintem beszélj vele. És erősitsd meg hogy nem itéled el meg nyugodtan vállalja fel. Az értelmiséget nem érdekli hogy hetero bi vagy homo a szexuális beállítságú. Ha meg bi akkor menjetek el nőzni.
2011. aug. 3. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy szerintetek teher, vagy ciki, az csak titeket minősít :)

Engem ez egyáltalán nem zavarna :D

2011. aug. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!