Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a jó, a homokosságban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó, a homokosságban?

Figyelt kérdés

Nem tudod hogy ti hogy vagytok vele ,de én szeretem a finom puncit

19F

2011. aug. 3. 01:43
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:

Mi a jó a töltött káposztában?

Fogalmam sincs, nem ízlett annyira.

Mi a jó a narancsban?

Hát, nem igazán tudom ezt se, egyszerűen olyan jó lédús és kissé savanykás. Valahogy nem bírok leállni róla.

-----------

Alakítsuk nyugodtan át a kérdést.

Mi a jó a homokosságban?

Tényleg nem lehet erre válaszolni. Nincs benne semmi jó, egyszerűen ez van. Nem tudom, hogy melegnek születtem-e, vagy csak azzá váltam, de nem igazán tehetek róla.

De az, hogy meleg vagyok, nem azt jelenti, hogy minden fiú érdekel. Egyes fiúknak vonzónak tartom a kinézetüket, az illatukat, pont úgy ahogy a hetero férfiak a nőkét.

Itt nem arról van szó, hogy "hű alig várom, hogy betegyem egy szőrős seggbe", hanem egyszerűen jó érzés akár megölelni a barátod. Semmi jó nincs benne, hogy nem hetero vagyok, pont ugyanolyan, mintha az lennék, csak a másik nem felé vonzódok. Ugyanazt tartom vonzónak a fiúkban, mint mások a lányokban. Ennyi.

2011. aug. 4. 17:13
 42/44 anonim ***** válasza:
az ölelés a legjobb :D
2011. aug. 4. 17:35
 43/44 anonim ***** válasza:
Én sem választottam a melegséget, ha tehetném, nem lennék meleg hidd el. De sajnos nem tehetek róla, hogy a fiúk tetszenek. Tudom, hogy elítéli a társadalom, mert vannak melegfelvonulások, ahol kelletik magukat női ruhába bújva a melegnek mondott egyének, de el kell mondjam: őket én is elítélem. Szerintem ezt nem kell reklámozni és nem kell kivívni vele a társadalom ellenszenvét. Nekem is jobban esne, ha végigsétálhatnék a párommal az utcán, vagy megfoghatnám a kezét, de tudom, hogy ez életem végéig nem lesz lehetséges, meg sokan azt vallják, hogy ez befolyásoló tényezőként hat akár a kisebb gyerekekre, és úgymond polgárpukkasztásnak minősül. Nekem ezzel együtt kell éljek, és tudom, hogy az élet rögösebbik útját járom azzal, hogy a fiúkhoz vonzódom, de tényleg nem tudok ellene mit tenni! Ez olyan, minthogy egy másik fiú meg a nőket szereti. Én ezt meg is értem, és elfogadom. Másnak is ezt kellene tennie. De a média sajnos mindig csak a melegség rossz oldalát mutatja be, ami szintén rossz összképet alkot az emberekben. Arról nem beszél, hogy vannak, akik már évek óta boldog párkapcsolatban élnek, nem járnak felvonulásra, dolgoznak, ugyanúgy mint az általad mondott ,,normális" emberek. Van egy ilyen része is a melegségnek. Sokáig küzdöttem magamban és nem akartam magam sem elfogadni, próbáltam ,,kiirtani" magamból ezt a melegséget, de nem tudtam. Meg kellett barátkozzak a gondolattal, hogy ez vagyok még akkor is, ha sokan ez miatt elítélnek. Én ezt nem választottam, nem kértem, nem is akartam, de a sors ezt adta sajnos, el kell fogadni :S
2011. aug. 5. 15:45
 44/44 anonim ***** válasza:
Utolsóval mindenben egyet kell értenem. Én is így látom a helyzetet és sajnálatosnak gondolom. Bár én ezt heteroszexuálisként mondom, de el tudom képzelni hogy nem lehet olyan egyszerű így élni. Hogy pontosan mennyire azt nyilván nem tudom, de én személy szerint drukkolok hogy változzon a melegek megítélése globális szinten. Persze azt nagyon szeretném én is ha nem vonulgatnának fel női ruhákban és nem mutogatnák magukat. Én sem vonaglok a párommal félmeztelenül sehol, hogy jaj nézzétek meg hetero vagyok, bekaphatjátok. Erre a részre senki nem kíváncsi, akár meleg akár hetero párról van szó. Ahogy ez előző válaszoló is mondta.
2011. aug. 5. 18:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!