Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó, a homokosságban?
Figyelt kérdés
Nem tudod hogy ti hogy vagytok vele ,de én szeretem a finom puncit
19F
2011. aug. 3. 01:43
1/44 anonim válasza:
Gondolom egy nő jobban tud nőt nyalni, hiszen tudja, h mi a jó egy nőnek... és szerintem a pasikkal is így van, bár elég undorító.
2/44 anonim válasza:
Mi a jó a heteroságban?
kb ugyan ez a te kérdésed is, remélem tudtam segíteni
3/44 A kérdező kommentje:
Figyelj én tudom mit szeret egy pasi, és az nem egy másik pasi t*két.
A kérdésem lényege az hogy nem tudom megérteni hogy miért jó ez nekik
MI, a jó a heteroságba? Hmm...NORMÁLIS!
2011. aug. 3. 01:50
5/44 anonim válasza:
01:46
Hogy a kérdezőnek tudtál-e segíteni azt nem tudom, de én most egyfolytában a te kérdéseden gondolkodom... Tényleg, mi a jó a heteroságban? :-D
6/44 A kérdező kommentje:
Magyarázd meg hogy számodra ez miért normális?
2011. aug. 3. 01:52
7/44 anonim válasza:
Hát én nem tudom, nem vagyok rá kíváncsi, de ha te ilyen kíváncsi vagy, akkor próbáld ki. :D
8/44 anonim válasza:
Figyelj, megszületsz. heteron vagy melegen. Ez nem arról szól, hogy mi a jó. Vagy valaki, nincs választásod. Neked az a jó, másnak meg nem.
9/44 anonim válasza:
Nekem az a jó, hogy nem az én seggembe dugják...
10/44 anonim válasza:
Kérdező, ne erőlködj, nem fogod megérteni. (ahogy én sem :P) Ez ugyanolyan aberráció, mint az animalsex. Hányinger. Szexuális zavar. Elferdülés. Abnormális. Beteg. Ennyi. x)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!