Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan izgi ötletem támadt, azt hiszem ezt meg kell valósítani. Vélemény?
A barátom dolgozik,én itthon unatkozom és egy elég sz*ar horrorra akadtam.
De volt egy rész ami tetszett a filmbe,úgyhogy ellopom az ötletet.
Ehez mit szólnátok pasik?
Tehát van egy barátnőtök,aki elég dögös csaj,hosszú csokoládébarna haja van,zöld cicaszemei,formás melle és kőkemény feneke(hát igen,nem vagyok a szerénység mintaképe sajnos:D )
Felveszek egy extra rövid szoknyát,egy fekete feszes bőrkabátot(alatta semmi) és fekete magassarkú(platform ha ez a férfiaknak mond valamit)csizmát.
Nagyimék háza üres most és elég elhagyatott az a környék.
Amikor szabadnapos lesz a pasi(én leutazok nagyimhoz,természetesen nem ebben a szerkóba,ott majd átöltözök)észreveszi,hogy nem vagyok otthon.Felhívom és elég erotikus dolgokkal körítve elmondom,hogy jöjjön arra a helyre ahol nagyanyám lakik és vegyen fel mintha egy ismeretlen stoppos csaj lennék,aztán dugjon meg a lehető legvadabban.
Mikor látom,hogy jön,lehúzom a bőrkabátot(ami alatt még mindíg csak a mellem van),beszállok a kocsiba és...a többit a fantáziátokra bízom.
Milyen ötlet?:)
Ha nyitott a barátod az ötletekre, akkor igencsak fel lehet dobni egy kapcsolatot, és ezáltal nem fog az ellaposodni.
Csak vigyázz, nehogy más szedjen fel a végén. :D
nem akarunk még 3.-at,de alkalom adtán értesítelek:D
Na akkor majd leírom a fejleményeket pár nap múlva.
Addig keresnem kell egy pi*saszoknyát:)
Igen,igen a Siren című filmből vettem.Ez az egy rész ragadott meg:D
Aki meg ennyiből megállapította,hogy nem vagyok észlény,annak nagyon jó megérzései vannak.
Ó és a lány aki azt írta,hogy a pasi papként megerőszakol,akkor már jobb ha én gyónni megyek hozzá és kiderül,hogy megszállt az ördög...Na jó,ez már beteges...
Köszi a válaszokat!Már várom:))
Na tudtam. Ennyiből meg tudtam állapítani melyik filmből vetted:D Amúgy engemet is ez a rész elégé megfogott. Meg a többi is igazságszerint. Lezbi jelenet stbXD A férfiak álmaXD Amúgy hajrá! Csak vigyázzál arra nehogy más próbáljon felvenniXD
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!