Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan izgi ötletem támadt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan izgi ötletem támadt, azt hiszem ezt meg kell valósítani. Vélemény?

Figyelt kérdés

A barátom dolgozik,én itthon unatkozom és egy elég sz*ar horrorra akadtam.

De volt egy rész ami tetszett a filmbe,úgyhogy ellopom az ötletet.

Ehez mit szólnátok pasik?

Tehát van egy barátnőtök,aki elég dögös csaj,hosszú csokoládébarna haja van,zöld cicaszemei,formás melle és kőkemény feneke(hát igen,nem vagyok a szerénység mintaképe sajnos:D )

Felveszek egy extra rövid szoknyát,egy fekete feszes bőrkabátot(alatta semmi) és fekete magassarkú(platform ha ez a férfiaknak mond valamit)csizmát.

Nagyimék háza üres most és elég elhagyatott az a környék.

Amikor szabadnapos lesz a pasi(én leutazok nagyimhoz,természetesen nem ebben a szerkóba,ott majd átöltözök)észreveszi,hogy nem vagyok otthon.Felhívom és elég erotikus dolgokkal körítve elmondom,hogy jöjjön arra a helyre ahol nagyanyám lakik és vegyen fel mintha egy ismeretlen stoppos csaj lennék,aztán dugjon meg a lehető legvadabban.

Mikor látom,hogy jön,lehúzom a bőrkabátot(ami alatt még mindíg csak a mellem van),beszállok a kocsiba és...a többit a fantáziátokra bízom.

Milyen ötlet?:)

2011. aug. 2. 00:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
szívesen sétálgatnék akkor abban az utcában :P hmmm... :D
2011. aug. 2. 00:10
 2/27 anonim ***** válasza:
én is
2011. aug. 2. 00:11
 3/27 anonim ***** válasza:
81%
nekem ez sok lenne...én felnöttem már az ilyenekhez.extrém hely belefér,de ez sok...20L
2011. aug. 2. 00:11
 4/27 anonim ***** válasza:
Az hogy az a pasi egy óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóltari szerencsés fickó lesz és szivesen lennék én az
2011. aug. 2. 00:12
 5/27 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy miért kell ehhez a nagyiék háza. (főleg ha mondjuk 50+ kilométerre van)
2011. aug. 2. 00:14
 6/27 anonim ***** válasza:
Szóval úgy hívnád fel, mint ismeretlen? í8tehát akkor tudná meg, hogy te vagy te, amikor beszállsz mellé?)
2011. aug. 2. 00:15
 7/27 A kérdező kommentje:

Hát elég hülyén néznének itthon a szomszédok,ha így kiállnék a ház elé. :D

Egyébként sok izgi hely van ott,erdő meg hasonlók és terveztük,hogy lemegyünk ha szabad lesz,gondoltam egyúttal bevetem magam.

Hát igen,én szeretem az ilyen szerepjátékos dolgokat,talán kicsit gyerekes,de már belegondolni is imádok.

Egyébként 21 éves vagyok.

2011. aug. 2. 00:17
 8/27 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb,de a hangomról úgyis megismerne,nameg meg is ölném,ha akármilyen más csajhoz kifurikázna rajtam kívül:D
2011. aug. 2. 00:18
 9/27 anonim ***** válasza:
9%
Hát neked valami agybajod van.... Sose értettem mi jó az ilyen "szerepjátékokban"...
2011. aug. 2. 00:23
 10/27 anonim ***** válasza:

Én nekem tetszik az ötlet:DD

Ártatni nem árthatsz vele:)

Csak vigyázz magadra!

2011. aug. 2. 00:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!