Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan izgi ötletem támadt, azt hiszem ezt meg kell valósítani. Vélemény?
A barátom dolgozik,én itthon unatkozom és egy elég sz*ar horrorra akadtam.
De volt egy rész ami tetszett a filmbe,úgyhogy ellopom az ötletet.
Ehez mit szólnátok pasik?
Tehát van egy barátnőtök,aki elég dögös csaj,hosszú csokoládébarna haja van,zöld cicaszemei,formás melle és kőkemény feneke(hát igen,nem vagyok a szerénység mintaképe sajnos:D )
Felveszek egy extra rövid szoknyát,egy fekete feszes bőrkabátot(alatta semmi) és fekete magassarkú(platform ha ez a férfiaknak mond valamit)csizmát.
Nagyimék háza üres most és elég elhagyatott az a környék.
Amikor szabadnapos lesz a pasi(én leutazok nagyimhoz,természetesen nem ebben a szerkóba,ott majd átöltözök)észreveszi,hogy nem vagyok otthon.Felhívom és elég erotikus dolgokkal körítve elmondom,hogy jöjjön arra a helyre ahol nagyanyám lakik és vegyen fel mintha egy ismeretlen stoppos csaj lennék,aztán dugjon meg a lehető legvadabban.
Mikor látom,hogy jön,lehúzom a bőrkabátot(ami alatt még mindíg csak a mellem van),beszállok a kocsiba és...a többit a fantáziátokra bízom.
Milyen ötlet?:)
Hát elég hülyén néznének itthon a szomszédok,ha így kiállnék a ház elé. :D
Egyébként sok izgi hely van ott,erdő meg hasonlók és terveztük,hogy lemegyünk ha szabad lesz,gondoltam egyúttal bevetem magam.
Hát igen,én szeretem az ilyen szerepjátékos dolgokat,talán kicsit gyerekes,de már belegondolni is imádok.
Egyébként 21 éves vagyok.
Én nekem tetszik az ötlet:DD
Ártatni nem árthatsz vele:)
Csak vigyázz magadra!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!