Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan izgi ötletem támadt, azt hiszem ezt meg kell valósítani. Vélemény?
A barátom dolgozik,én itthon unatkozom és egy elég sz*ar horrorra akadtam.
De volt egy rész ami tetszett a filmbe,úgyhogy ellopom az ötletet.
Ehez mit szólnátok pasik?
Tehát van egy barátnőtök,aki elég dögös csaj,hosszú csokoládébarna haja van,zöld cicaszemei,formás melle és kőkemény feneke(hát igen,nem vagyok a szerénység mintaképe sajnos:D )
Felveszek egy extra rövid szoknyát,egy fekete feszes bőrkabátot(alatta semmi) és fekete magassarkú(platform ha ez a férfiaknak mond valamit)csizmát.
Nagyimék háza üres most és elég elhagyatott az a környék.
Amikor szabadnapos lesz a pasi(én leutazok nagyimhoz,természetesen nem ebben a szerkóba,ott majd átöltözök)észreveszi,hogy nem vagyok otthon.Felhívom és elég erotikus dolgokkal körítve elmondom,hogy jöjjön arra a helyre ahol nagyanyám lakik és vegyen fel mintha egy ismeretlen stoppos csaj lennék,aztán dugjon meg a lehető legvadabban.
Mikor látom,hogy jön,lehúzom a bőrkabátot(ami alatt még mindíg csak a mellem van),beszállok a kocsiba és...a többit a fantáziátokra bízom.
Milyen ötlet?:)
Nekem nem tetszik.
Aztán nehogy lekapcsoljanak a zsaruk, amikor behajolsz a kocsiba!
Aha, ez tenyleg igy szokott kezdodni!
Aztan meg jon a sikoltozas, uveltes es a menekules a suru, sotet erdon at, mert valami osi boszorkany-szellem eppen akkor ebred fel, amikor a fiataloknak kufircolni tamad kedve...
Én nem vagyok egy prűd típus, sőt, de ez... Hát, hogy is mondjam.... Gagyi, elcsépelt, és ribancos. Biztos vagyok benne, hogy ennél százszor jobb dolgokat is ki tudnál találni, ha kicsit gondolkoznál rajta... Szerintem ne gagyi horrorokból akarj ötletet meríteni.
22L
hát mi más legyek a szexben mint ribancos?:D
Bár az az ötlet is izgat,hogy beöltözzek apácának.
Egyébként talán elcsépelt,de más nézni és csinálni.
Persze nem meggyőzni akarlak,köszönöm a véleményed:)
szerintem szuper ötlet !
de vigyázz magadra, és majd írj, hogy mi lett ! : )
Szerintem nagyon jó ötlet. Én is kipróbálnám a pasimmal (ha lenne),a volt pasimmal valami hasonlón gondolkoztam csak a szomszédok miatt nem lehetett megoldani se náluk,se nálunk és "vidéki" házunk meg nincs,de az ötlet nagyon jó.
Szerintem az apácának öltözést úgy lehetne hogy bemegy a házba,ő papnak van öltözve,te becsöngetsz apácaként és ő már eléggé ki van éhezve a szexre és megerőszakol vagy valami ilyesmi:D
Nem a Siren nevezetű filmből vetted az ötletet. Mert annak az elején volt egy oylan rész ahol a csaját a benzinkutnál vette fel és egy romos épületben kefélte meg.:D Amúgy én nagyon gerjedek az ilyenekre és ha ezt a barátnőm megcsinálná akkor felejthetetlen élményben lenne részem az tuti:D
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!