Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kövér nő is találhat alkalmi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nő is találhat alkalmi, de rendszeres szexpartnert?

Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok, gyerekkel és több, mint 100 kiló. Nyilván fogynom kellene, remélem, fogok is, de jelen helyzetben és jelen állapotban van esélye, hogy találok egy pasit, akitől kölcsönösen nem akarunk mást, csak szexet? A súlyomtól eltekintve jófej, ápolt nő vagyok, 36 éves.
2011. aug. 2. 00:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van esélyed! De ahhoz tenned is kellene, szórakozóhelyek vagy netes ismerkedés stb... tuti akad aki szívesen kényeztetne. Többek közt én is :P.
2011. aug. 2. 12:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!