Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kövér nő is találhat alkalmi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nő is találhat alkalmi, de rendszeres szexpartnert?

Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok, gyerekkel és több, mint 100 kiló. Nyilván fogynom kellene, remélem, fogok is, de jelen helyzetben és jelen állapotban van esélye, hogy találok egy pasit, akitől kölcsönösen nem akarunk mást, csak szexet? A súlyomtól eltekintve jófej, ápolt nő vagyok, 36 éves.
2011. aug. 2. 00:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
ilyen korban a férfiaknak családja van már.akinek nem,az meg valoszinüleg elviselhetetlen jellem...
2011. aug. 2. 00:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Utána szépen haza mehet hozzájuk. :) Vagy kövér nő gyerekkel az van otthon is, minek jönne hozzám, nem? Most esett le :D
2011. aug. 2. 00:12
 3/21 anonim ***** válasza:
xD
2011. aug. 2. 00:13
 4/21 anonim ***** válasza:
19%
én gondoskodnék rólad ;) 18/f
2011. aug. 2. 00:19
 5/21 anonim ***** válasza:

szia!

hát erre valók a szextárskeresők.Vannak különböző oldalak,szerintem biztos találnál akár az internet,akár más ismerkedés által ilyen férfit!

2011. aug. 2. 00:20
 6/21 anonim ***** válasza:
22%
Komolyan ilyeneket akar egy ELVILEG érett 36 éves nö?
2011. aug. 2. 00:21
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

Én szívesen megismerkednék egy ilyen nővel, ha ápolt, normális és szereti a szexet.

Szerintem a férfiak többsége örülne, ha találna olyan partnert, aki nem akar mást, csak szexet, nem követelőzik, hogy vegye feleségül stb. Főleg a nős, családos férfiak örülnének ennek.

Én egyedülálló vagyok, és nem is szeretnék elköteleződni, de nagyon nehéz partnert találni így.

30/F

2011. aug. 2. 00:24
 8/21 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg az internetes társkeresőket ajánlanám, mert ott rengeteg a férfi, aki csak szexet akar, egy nőnek szerintem ott 5 perc alatt lesz 30 üzenete a regisztráció után. Aztán már csak válogatni kell.
2011. aug. 2. 00:26
 9/21 anonim ***** válasza:
sztem foggyá le legalább 30 kg.
2011. aug. 2. 00:26
 10/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utsó! Igazad van, de most gondolkodjunk rövid távon. :) Kedves Korábbi! Miért ne akarhatnék ilyet? Más meg másmilyet? :D Hidd el, elég érettségre utal az, hogy tudom, milyet NEM akarok.
2011. aug. 2. 00:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.