Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nő is találhat alkalmi, de rendszeres szexpartnert?
Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok, gyerekkel és több, mint 100 kiló. Nyilván fogynom kellene, remélem, fogok is, de jelen helyzetben és jelen állapotban van esélye, hogy találok egy pasit, akitől kölcsönösen nem akarunk mást, csak szexet? A súlyomtól eltekintve jófej, ápolt nő vagyok, 36 éves.2011. aug. 2. 00:08
11/21 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm. Meg fogom próbálni. 30F, neked nem lenne jobb olyan, akivel inkább kapcsolatot alakíthatsz ki? Köszönöm még egyszer.
2011. aug. 2. 00:36
12/21 anonim 

válasza:

Volt már több hosszabb kapcsolatom, de most olyan élethelyzetben vagyok, hogy jobb egyedül :) Persze ha találkoznék egy ideális partnerrel, akkor nem menekülnék előle, de ilyen most nincs a láthatáron.
13/21 A kérdező kommentje:
Értem. Hát akkor próbáljuk meg a netes szexpartner-keresést. Te is. :) Köszi mindenkinek még egyszer.
2011. aug. 2. 01:00
14/21 anonim 

válasza:

Kár, hogy ez nem egy ilyen szexpartner kereső, mert akkor veled már túl lennék az első 2 üzenetváltáson :)
15/21 anonim 

válasza:

ha fiatalabbat is bevállalsz én itt vagyok 20/F
16/21 A kérdező kommentje:
:D :D Akkor most felhúztuk háromra.
2011. aug. 2. 01:17
17/21 anonim 

válasza:

Szerintem simán találhatsz. Akár többet is egyszerre. :P
18/21 Názáreti Szent Jézus 

válasza:

Nana! Engem ki ne hagyjatok.:) Én pont az érett, kicsit ducibb lányokat szeretem. Benne vagyok.:D 21/f
19/21 anonim 

válasza:

01:14 vagyok,írj privit,nem bánod meg !!! :-)
20/21 anonim 

válasza:

Én néha elkalandozom gondolatban, hogy milyen lehet szeretkezni egy duci nővel. 30 felett már nemigazán vágyom a csitrikre, viszont nem voltam még duci nővel.
Ha felmész a szexpartnerkeresőre, majd írd meg, hogy melyikre és milyen névvel regisztráltál, hogy megtaláljalak :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!