Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja már?
Figyelt kérdés
A barátom már nagyon régóta szeretett volna orálisan kényesztetni, de én mindig is elég szégyenlős voltam és sokáig nem akartam. Egyszer ittunk egy kicsit, és rászántam magam. Elkezdte, 1 percig sme tartott. Azt mondta most nincs olyan állapotban..:s Kicsit részegek voltunk :D :$ És annyiban maradt. Tényleg ezért nem akarta? Ápolt és tiszta vagyok. Mi lehetett a baj? Azóta nem is akarta. Pedig nagyon odavolt hogy ő akarja. Vagy ő is elszégyenli magát, mert azt hiszi még mindig szégyenlős vagyok és ezért nem akarja? Mostmár én is szeretném, de hogy mondjam neki? Hogy kérdezzem meg vagy célozzak?2011. aug. 1. 16:00
21/26 anonim válasza:
Rendben, sok sikert, kíváncsi vagyok.
22/26 anonim válasza:
Kíváncsi leszek.Ne parázz,nem fog megenni érte,ha őszintén megtudjátok beszélni az jót tesz a kapcsitoknak.Mi is megbeszélünk mindent,és már nincs tabu vagy ciki téma köztünk,és a szex is jobb így. ;) Úgyhogy hajrá!
23/26 anonim válasza:
este mikor alszik és a horkolástól kiszáradt a szája egyszerűen ülj rá a fejére és ha a nyelve nedvet érez elkezdi majd nyalni a kiszáradt szája miatt, így nem kell előhozakodnod ezzel a kellemetlen kis problémával ébrenlét idején.
24/26 A kérdező kommentje:
Utolsó! K.va nagy - Off - Nemtudom mi a f.sznak vagy itt ha unatkozol hülyegyerek!
Amúgy a többieknek mondom hogy éppen tegnap szakítottunk, beszélni akart velem, találkoztunk, és elmondta hogy nem megy neki ez a kapcsolat, mert nem szerelmes belém :''''(
Szerintem a megoldás ez.. Most úgy érzem meg fogok halni..:'(
2011. aug. 2. 11:49
25/26 anonim válasza:
Igen, valószínű akkor ezért nem akarta már...
Sajnálom:(
Ilyenkor mindig szar, az ember meg akar halni, de aztán rájössz, hogy ezért felesleges...
Kitartás!
26/26 anonim válasza:
Kérdező! Sajnálom...de ne depizz,lépj tovább...pasizz és bulizz ezerrel,erre ez a legjobb megoldás szerintem.Legalábbis nekem anno ez segített!Pasi van elég...és sokkal jobbak!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!