Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akarja már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja már?

Figyelt kérdés
A barátom már nagyon régóta szeretett volna orálisan kényesztetni, de én mindig is elég szégyenlős voltam és sokáig nem akartam. Egyszer ittunk egy kicsit, és rászántam magam. Elkezdte, 1 percig sme tartott. Azt mondta most nincs olyan állapotban..:s Kicsit részegek voltunk :D :$ És annyiban maradt. Tényleg ezért nem akarta? Ápolt és tiszta vagyok. Mi lehetett a baj? Azóta nem is akarta. Pedig nagyon odavolt hogy ő akarja. Vagy ő is elszégyenli magát, mert azt hiszi még mindig szégyenlős vagyok és ezért nem akarja? Mostmár én is szeretném, de hogy mondjam neki? Hogy kérdezzem meg vagy célozzak?
2011. aug. 1. 16:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Erre nagyon kíváncsi vagyok hogy legközelebb majd akarja-e. Ezért szeretném valahogy rávezetni? Miből tudhatja hogy én ezt akarom?
2011. aug. 1. 16:32
 12/26 anonim ***** válasza:

Hát sztem ez egy fiúnál mindig jön:)

Legalább is eddigi tapasztalataim szerint.

Te is kényeztesd őt szájjal egy picit, majd ilyenkor kellene neki utána. Ha nem teszi meg, rákényszeríteni úgysem tudod, nem is szabad.

Próbálj meg ne ezen görcsölni, nem tudok mást mondani.

Lehet csak egy kis idő kell, és meg is oldódik.

2011. aug. 1. 16:34
 13/26 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld úgy,ha már szexi fehérneműben vagy,csókolgasd végig a testét,kezdj el játszani a péniszével,mindezt úgy,hogy a popsiddal pucsítasz felé.Ha ez nem hatja meg,akkor sztem ne erőltesd.
2011. aug. 1. 16:37
 14/26 A kérdező kommentje:
Én minden egyes szexnél csinálom neki.. Ez már hozzá tartozik, mindig akarja.. Nem tudom mit tegyek =/
2011. aug. 1. 16:39
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha mindig csinálod,akkor most szüneteltesd csak...hátha kapcsol magától...már boccs,de kiakadok ezen az önzőségen...bezzeg ő elvárja,de nem nyújt semmit...a helyedbe biztos szüneteltetném!
2011. aug. 1. 16:42
 16/26 anonim ***** válasza:

Egyet értek.

Ha te eddig is kényeztetted szájjal, ő meg nem, akkor most tényleg állj le vele.

Ne essél át a ló túloldalára, ennyire ne legyen önző.

De én azt mondom, hogy mindent meg lehet beszélni.

Sőt, annál jobb a szex, minnél több dolgot átbeszéltetek.

Ha mégis cikinek éreznél egy ilyen beszélgetést, akkor vond meg tőle az orális játékot.

2011. aug. 1. 16:46
 17/26 A kérdező kommentje:
De ez már tök természetes nálunk hogy én csinálom neki, és szerintem nagyon megbántanám, mert azt hinné undorodom tőle, és nem kívánom..:s Mondjuk most most hogy ez történt én is így érzem magam mintha undorodna tőlem, de az okot nem tudom =/
2011. aug. 1. 16:47
 18/26 A kérdező kommentje:
És ha megkérdezi miért nem akarom neki csinálni?? O.o
2011. aug. 1. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Akkor megmondod,hogy valamit valamiért...legyél határozott,és mondd meg neki őszintén...ne legyél kuka,így csak egy helyben toporogtok...
2011. aug. 1. 16:54
 20/26 A kérdező kommentje:

Húúh..nagyon be fogok parázni.:s

De megpróbálom. Ma este :DD

Majd megírom mi történt :)

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 1. 16:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!