Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akarja már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja már?

Figyelt kérdés
A barátom már nagyon régóta szeretett volna orálisan kényesztetni, de én mindig is elég szégyenlős voltam és sokáig nem akartam. Egyszer ittunk egy kicsit, és rászántam magam. Elkezdte, 1 percig sme tartott. Azt mondta most nincs olyan állapotban..:s Kicsit részegek voltunk :D :$ És annyiban maradt. Tényleg ezért nem akarta? Ápolt és tiszta vagyok. Mi lehetett a baj? Azóta nem is akarta. Pedig nagyon odavolt hogy ő akarja. Vagy ő is elszégyenli magát, mert azt hiszi még mindig szégyenlős vagyok és ezért nem akarja? Mostmár én is szeretném, de hogy mondjam neki? Hogy kérdezzem meg vagy célozzak?
2011. aug. 1. 16:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele nyíltan! hogy mi a problémája és hogy te szeretnéd ezt!! másképp nem megy csak nyíltan!
2011. aug. 1. 16:06
 2/26 A kérdező kommentje:
Áááh így nem fog menni =/
2011. aug. 1. 16:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy téged nyalt először és nem ízlik neki a puncinedv?
2011. aug. 1. 16:07
 4/26 anonim ***** válasza:

nem azért de lehet rosszul lett. lehet h neki egy picit jobban ütött a pia, aztán a puncitól hányingere lett. és inkább abbahagyta nehogy oda hányjon.

amúgy kérdezz rá bátran. lehet azt hiszi h nem is annyira emlékszel rá vagy ilyesmi. nem meri felhozni a témát...

2011. aug. 1. 16:10
 5/26 A kérdező kommentje:
Neem..Elöttem még volt 1 lány. Nem tudom miért lehet :(
2011. aug. 1. 16:11
 6/26 A kérdező kommentje:
De akkor most miért nem akarja már? :(
2011. aug. 1. 16:12
 7/26 anonim ***** válasza:

Lehet h volt egy fertőzésed, amiről nem tudsz, és volt szaga...

benne meg ez maradt meg élményként.

Nincs semmi panaszod?

2011. aug. 1. 16:22
 8/26 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy előtte nem mostad meg,és a pisis pállott puncidat kellett szagolnia?
2011. aug. 1. 16:25
 9/26 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom.. De 1 valamire gondoltam. Azelőtt már kézzel csinálta nekem és elégé benedvesedtem. Lehet ez zavarta? És ha valami nagyon nem tettszett neki, benne marad és már nem fogja akarni? =/ Rosszul érzem magam ezmiatt
2011. aug. 1. 16:25
 10/26 anonim ***** válasza:

Hát, lehet, bár nem hiszem, hogy a fiúkat zavarná az, hogy mi benedvesedünk.

Lehet tényleg érzett valami furcsa ízt, szagot.

Mindenesetre ne érezd rosszul magad emiatt.

Nem tudom mit tehetnél, mert persze ez ciki.

Talán egyszer vezesd rá a témát, izgasd fel, aztán újra eljuttok odáig.

De előtte mindenképpen mosd meg.

2011. aug. 1. 16:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!