Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az ->ideális<-* méret a szexhez egy 18cm/5cm-es? És mennyi az ideális idő tartalma a közösülés résznek? (Kérem csak olyan írjon akinek van tapasztalta 17+/4+. ) A legtöbb komoly forrásban ez van.
Szexet írtam nem szerelmet. Mert szerelem esetén, egy pénisz nélküli pasival is lehet extrém esetben tökéletes a szex.
u.i.: a 18+/5+ a lakosság 1-2% bár igaz sokkal többször előveszik. DE a lány ismerőseim közt csak pár tudott nyilatkozni.
->ideális<-* nem a szűkséges a jó szexhez. No para!
Hagyjátok már abba ezt a farok-méregetést! Olyan unalmas
már!
Komoly könyvek állítják... Aha.. te is nagyon unatkozhatsz ha farkakról olvasol...
De beteg egy ember vagy.
Nekem is 15 cm, 5 éve van párom, és minden tökéletes. Egy 15 perces (!) szex alkalmával akár 3x-4x is elmegy.
Az meg, hogy az a megfelelő minden lánynak, egy nagy általánosítás. Olyan ez, mint a nagy mellek: van, akinek az kell, van akinek meg a kisebb jön be.
Miert, kerdezo? Szerinted jobb rabolintani, hogy "oke, ez igy van, a 18/5 cm-es penisz a legidealisabb a szexre!", aztan akinek kisebb van ennel, az sose ismerkedjen, hagyja meg a szexet a 18 cm feletti fiuknak es ne is probalkozzon a lanyoknal?
Mert nekem ugy tunik, te kifejezetten a helyeslo valaszra varsz, hogy igen, ez igy van, ahogy te mondod...
Most csak ideálissal lehetne ismerkedni???
"(Kérem csak olyan írjon akinek van tapasztalta 17+/4+. )" - ezt azért oda írtam. Most "remélem" ezeknek a ~15-ös fiúknak azért nem volt dolguk egy 17+/4+ - esel ha mégis az sem olyan mintha lányként lett volna ugyan ez.
Nem, nem volt dolgom semmilyen f*sszal eddig a sajátomon kívül, köszönöm kérdésed.
Azért írtunk, mert amit csinálsz, nagy általánosítás. Olyan nincs, hogy "ideális". Van, aki BMW-t akar, van aki Mercedest; én speciel Lexus és Toyota párti vagyok. De nem írhatom le, hogy ez az ideális, mert nem mindenkinek az. Ugyanez van a f*sszal, attól hogy neked annyi a megfelelő / neked akkora van, attól ez még nem ideális, mert van aki a kisebbre, vagy a még nagyobbra bukik. :)
Ha már utána néztél "komoly források"-ban, mi a búbánat-
nak sz.rozol itt rajtunk! És hadd kérdem már meg: neked
erről szól az életed? Semmi egyéb nincs benne? Mert akkor
nagyon sajnállak!
Hát tudod a forrásokkal mindig kritikusan bánik az ember. De nem vártam itt a valódi igazolást. Inkább csak beszéltem volna olyannal aki alá támasztja. Megtapasztalta.
->(Kérem csak olyan írjon akinek van tapasztalta 17+/4+. )<-
Lehet különbözőek az igények.
Az autós példa , hát itt mivel szertőről van szó nem szerelemről legyen a példa sportautó. És lehet vitatkozni melyik a legjobb supersport autó (pl. McLaren F1 vagy Bugatti Veyron), de nem vitás hogy 350+km/h a végsebessége. A McLaren F1-hez profi pilóta kell a Bugatti Veyron pedig egy idióta is elvezeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!