Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az ->ideális<-* méret a szexhez egy 18cm/5cm-es? És mennyi az ideális idő tartalma a közösülés résznek? (Kérem csak olyan írjon akinek van tapasztalta 17+/4+. ) A legtöbb komoly forrásban ez van.
Szexet írtam nem szerelmet. Mert szerelem esetén, egy pénisz nélküli pasival is lehet extrém esetben tökéletes a szex.
u.i.: a 18+/5+ a lakosság 1-2% bár igaz sokkal többször előveszik. DE a lány ismerőseim közt csak pár tudott nyilatkozni.
->ideális<-* nem a szűkséges a jó szexhez. No para!
Nem fogok kioktatni mindenkit. Feltettem egy egyszerű nem netről szedett információról egy kérdést. Akinek már volt tapasztalta 17+/4+ pénisszel szerinted a 18/5 az ideális?
ma 15:24 - "egy pénisz nélküli pasival is lehet extrém esetben tökéletes a szex" azért abból hogy egy 0 centissel is lehet extrém esetben ezt a következtetést levonni. ;)
ma 15:36-os Köszi! Te voltál már 17+/4+ pénisszel rendelkező sráccal?
Amúgy nem érte ma pánikot. Ez egy ~2% kisebbség. Most a supermodell kinézet sem ritkább, annak hiánya miatt még sem pánikól a többség.
Nekem a 17cm pont ideális lenne,szóval gondolom a 18cm is bőven jól tud teljesíteni,lényeg,hogy tudjon a péniszével bánni.Na meg a nyelvével is!Ideális időt nem tudok mondani,mert ha épp a két félnek egy őrült éjszaka közepén egy nekirontós 5perces menet kell,az is kielégítő tud lenni,vagy egy forró lájtos szeretkezés is jó lehet,ami mondjuk előjátékkal mindennel tarthat 1óránát is!
24n
24n vagyok,volt már szerencsém 17cm-hez és k.jó volt!
Szemmértékre a 12-13-14cm viszont kicsinek bizonyult...
Szexelek. De attól nem leszek okosabb.
Amúgy ezt komoly könyvek tucatjai állítják.
És köszi 24N!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!