Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért ilyen nehéz elélvezni?
"100.000böl 1 lány van kb, aki összejönne velem"
"nincs piiiiiiz"
Ezt a baromságot. Bármelyik nőt meg lehet dugni ... nem pénz, nem külső kérdése ...
"Fogj inkább egy olyan nőt, aki ismeri a testét + élvezi is a szexet veled!"
Ekkora hülyeséget.
Honnan tudja hogy melyik nő élvezi? Megkérdezi az első találkán?
Ez nem ilyen egyszerű, van olyan, hogy egy nő egy pasival semmit sem élvez és későbbi kapcsolatában jön rá hogy isteni jó a szex.
A nő nem árucikk, hogy ha nem úgy van ahogy a pasi gondolja akkor ki kell cserélni. Dolgozni kell rajta!
mekkora ellenmondás-halmazt dobtál ide?!
most akkor ha a csaj nem élvezi a sexet, akkor ö hagyja ott a pasit, vagy a csávoka dobja ki? mert mást nem tudtam kivenni ebböl a dologbol.
"készség nélkül mégis hogY?"
Tanulható. Én 30pár évesen a válásom után tanultam meg, soha nem voltam csajozós, de onnantól, akit csak lehetett ... és egy idő után rájöttem, megtanultam és szerencsére megtanítottak, hogy mindegyiket lehet ...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!