Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányoknak miért ilyen nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak miért ilyen nehéz elélvezni?

Figyelt kérdés
21 éves barátnömet még egyszer sem láttam remegni sex közben, vagy bármi feltünöbb jelét, hogy elélvezett volna. Gumival csináljuk, nagyon nyögdécsel, néha magába húz teljesen.Kézzel, szájjal pedig sem tudom kielégiteni, mert egyszerüen elfáradok (10-20 perc alatt). Megkérdeztem, hogy ha magának csinálja, akkor sem elég ennyi idö, és azt mondta, hogy de elég, még kevesebb is!
2011. aug. 1. 14:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"100.000böl 1 lány van kb, aki összejönne velem"

"nincs piiiiiiz"

Ezt a baromságot. Bármelyik nőt meg lehet dugni ... nem pénz, nem külső kérdése ...

2011. aug. 5. 16:33
 22/27 A kérdező kommentje:
csupán érzelmi intelligencia. nekem ez a képességem születéstöl fogva elég csorba. ugyhogy pl kitartó tanulással eljutottam egy matek szigorlatig, de csajozásig????készség nélkül mégis hogY?
2011. aug. 5. 16:37
 23/27 anonim ***** válasza:

"Fogj inkább egy olyan nőt, aki ismeri a testét + élvezi is a szexet veled!"

Ekkora hülyeséget.

Honnan tudja hogy melyik nő élvezi? Megkérdezi az első találkán?

Ez nem ilyen egyszerű, van olyan, hogy egy nő egy pasival semmit sem élvez és későbbi kapcsolatában jön rá hogy isteni jó a szex.

A nő nem árucikk, hogy ha nem úgy van ahogy a pasi gondolja akkor ki kell cserélni. Dolgozni kell rajta!

2011. aug. 5. 16:39
 24/27 A kérdező kommentje:

mekkora ellenmondás-halmazt dobtál ide?!

most akkor ha a csaj nem élvezi a sexet, akkor ö hagyja ott a pasit, vagy a csávoka dobja ki? mert mást nem tudtam kivenni ebböl a dologbol.

2011. aug. 5. 16:42
 25/27 anonim ***** válasza:

"készség nélkül mégis hogY?"

Tanulható. Én 30pár évesen a válásom után tanultam meg, soha nem voltam csajozós, de onnantól, akit csak lehetett ... és egy idő után rájöttem, megtanultam és szerencsére megtanítottak, hogy mindegyiket lehet ...

2011. aug. 5. 16:42
 26/27 A kérdező kommentje:
akkor aki pl matekból végtelenül gyenge? az olyan embereknél nem szokták ezt mondani, hogy bármit meg lehet tanulni. a köztudatban senki sem kezeli az érzelmi intelligenciát külön tényezőként. helyette bunkónak, autistának, elmebetegnek, lappangó homosexuálisnak nevezik az illetőt, pedig csak egyszerüen nem tudja kezelni az emberekkel kapcsolatos helyzeteket, de még saját magával kapcsolatos érzelmek is kifolynak az ujjai közt.
2011. aug. 5. 16:45
 27/27 anonim ***** válasza:
Önismereti tréning, relaxáció, jóga, agykontroll: mind a módszerei annak, hogy megtanuld kezelni a dolgokat. Én is túl vagyok mindegyiken, többszörösen ... akarni és csinálni kell, nem sírdogálni ...
2011. aug. 5. 16:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!