Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért ilyen nehéz elélvezni?
Figyelt kérdés
21 éves barátnömet még egyszer sem láttam remegni sex közben, vagy bármi feltünöbb jelét, hogy elélvezett volna. Gumival csináljuk, nagyon nyögdécsel, néha magába húz teljesen.Kézzel, szájjal pedig sem tudom kielégiteni, mert egyszerüen elfáradok (10-20 perc alatt). Megkérdeztem, hogy ha magának csinálja, akkor sem elég ennyi idö, és azt mondta, hogy de elég, még kevesebb is!2011. aug. 1. 14:16
11/27 A kérdező kommentje:
de különben is: egy nönek otthon a helye!
2011. aug. 2. 12:08
12/27 xdj válasza:
gumi nelkul lehet oszejonne mivel a pensisz oan nedveket bocsajt ki meg az orgazmus elot ami eljut a nonek az agyaba es akkor elelvezD:
14/27 A kérdező kommentje:
WÁÁÁÓW
egy orgazmus megér egy gyereket?
2011. aug. 5. 16:04
15/27 anonim válasza:
Fogj inkább egy olyan nőt, aki ismeri a testét + élvezi is a szexet veled!
16/27 anonim válasza:
wáóóó.kitalálták a fogamzásgátlót...
17/27 A kérdező kommentje:
nekem ez nem pálya, nem tudok más lányt találni!
2011. aug. 5. 16:23
18/27 A kérdező kommentje:
100.000böl 1 lány van kb, aki összejönne velem
2011. aug. 5. 16:23
19/27 A kérdező kommentje:
nincs piiiiiiiiiiz
2011. aug. 5. 16:24
20/27 Lia99 válasza:
Velem ez sosincs igy. De a báttyámal nagyon jóba vagyok,és elmondta hogy az ő barátnnője se élvezel
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!