Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányoknak miért ilyen nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak miért ilyen nehéz elélvezni?

Figyelt kérdés
21 éves barátnömet még egyszer sem láttam remegni sex közben, vagy bármi feltünöbb jelét, hogy elélvezett volna. Gumival csináljuk, nagyon nyögdécsel, néha magába húz teljesen.Kézzel, szájjal pedig sem tudom kielégiteni, mert egyszerüen elfáradok (10-20 perc alatt). Megkérdeztem, hogy ha magának csinálja, akkor sem elég ennyi idö, és azt mondta, hogy de elég, még kevesebb is!
2011. aug. 1. 14:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem "automatikus", mint a fiúknál, hanem hosszú tanulási folyamat következménye. Plusz sokkal fontosabb a lelki ráhangolódás, mint a fiúknál. A miértre meg az a válasz, hogy a női orgazmus nem szükséges feltétele az utód létrehozásának, ezért nem biológiai automatizmus a nőknél az orgazmusra való képesség.

Azt javaslom, mielőtt bármit csinálsz a puncijával, húzd föl annyira, hogy szinte könyörögjön azért, hogy végre odaérj. (Csók, simi, erogén zónák, stb.) Szerintem úgy előbb-utóbb sikerül.

Amúgy meg türelem és kitartás! ;)

26/N

2011. aug. 1. 14:22
 2/27 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem szoktatok még össze. Ki kell tapasztalni, h mi a jó a másiknak... addig nem kell csodálkozni, ha lassan és nehezen megy. (Persze, kivételek mindig vannak.)

Az se mindegy, h a barátnőd mennyire van ott agyilag és mennyire indult be, meg mennyire dolgozik ő is a saját élvezetéért.

2011. aug. 1. 14:24
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van.

5 perc alatt elmegyek ,ha magamról van szó, de ha a párom csinálja kell fél óra is.

A barátomnál az a rossz, hogy nem érzi mindig mi mikor, hogyan. Pl. megtalálja azt a pontot a csiklón aminek ingerlése a csúcshoz vezet, de néha csak fekszik mellettem mint egy döglött hal és ebben nekem semmi szenvedély nincs. Pedig nekem fontos, hogy közben csókoljon, simogasson, súgja a fülembe menyire odavan értem, esetleg lihegjen bele. Az úgy nehéz, ha csak fekszik mellettem és ő teszi a dolgát azt várja, hogy legyen valami.

Már szóltam neki, hogy mitől indulok be és mit kell csinálnia, hogy "sima ügy" legyen a dolog, de akkor meg néha leáll a keze vagy elcsúszik arról a pontról ,ami nekem kellemes és akkor meg kezdődhet előröl az egész.

Szóval nem könnyű. :S Most azt csinálom ,hogy behunyom a szemem és közben szabad teret engedek a fantáziámnak. Ez sokat segít .Igaz önkielégítés filingje van.

Az a legtisztább, ha gyakoroltok. Ő elmondja mi az ami neki tetszik és egyszer csak összejön.

Az tény, hogy a szextől én kicsit többet vártam anno, de meg kell tanulni mi a jó magunknak és, hogy élvezzük igazán. Meg ha olyan a barátnőd, akkor neki elve nehezebb feloldódnia úgy isten igazából.

Én is másfél év után értem el azt, hogyha lefekszem a barátommal és a pénisze bennem van, akkor a hideg futkos a hátamon minden lökésnél (jó értelemben), mert nehezen tanultam meg ellazulni. De gyakorlok sokat :)

21/L

2011. aug. 1. 14:29
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
Bénák a fiúitok ...
2011. aug. 1. 14:33
 5/27 anonim ***** válasza:
70%
Benaa pasitok? -nem tudok hozzaszolni sokat, egyszeruen h vannmak meg ilyen ontelt emberek. Szerinted minden eddigi csajod elment mar mikor kenyeztettek? El kell szomoritsalak, tul jo szineszek voltak te meg eleg hulye ahoz h eszrevedd.
2011. aug. 1. 15:07
 6/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:29

Te jó ég, én majdhogynem ugyanaz vagyok mint te!:O Annyikülönbséggel, hogy én még csak él éve vagyok együtt a barátommal, és még nem jutottam el a hideg futkosásos részig:(

20/L

2011. aug. 1. 16:10
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, olyan apróságokon múlik ez az egész...éreztetned, mondanod kell neki, hogy imádod a punciját, imádod nyalni. Csókolózz vele lágyan, csókolgasd a nyakát, cirógasd a mellkasát, masszírozd majd nyald a melleit, csókold végig a hasát, tárd szét a lábait és kezdd el csókolgatni lassan a combjait belülről. Nyald végig a külső szeméremajkait, nézz a szemébe, mosolyogj rá, és lassan nyalj bele a puncijába.

Nem is hinnék a fiúk szerintem, de talán a legfontosabb és legizgatóbb az, ha a szerelmünk elmondja, hogy szeret minket ott lenn...Mióta elmondta a barátom, a 20 perc helyett az első 5 percben elélvezek néha. Így tudtam csak teljesen ellazulni, sokkal jobb.

Gumival meg persze hogy nem olyan, mint anélkül. Kezdve azzal, hogy a hüvelyben alig vannak idegvégződések. A csikló meg nem sok pózban van inger alatt.

Jobban ki kéne mutatnod, hogy oda vagy érte, imádod mindenét, és izgasd fel nagyon...

Elég ha ülsz mellette, beszélsz hozzá és közben cirógatod, és néha érzékien megcsókolod.

19/l

2011. aug. 1. 16:16
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

15:07:

El vagy kicsit tévedve! Egy kapcsolatban nem kell színlelni az orgazmust. Én a szexért létesítek kapcsolatokat, ha nem működik, akkor úgysem kell folytatni, ergo egyik sem színlel.

Ha hosszabb távú kapcsolatom volt ott sem kellett színlelni, mert két ember között, akik intim viszonyban vannak, ezt meg lehet beszélni. Egy értelmes férfi nem csinál problémát belőle, ha a partnere nem megy el, mert van olyan. Van, hogy nem hangolódik rá, problémák kötik le, stb. és nem megy. Mint ahogy férfiként én is jártam már így: a párom 3x elment én egyszer sem.

De akinek színlelnie kell egy orgazmust az hazug és felületes kapcsolatban él ...

Ettől függetlenül a partnereimet egy együttlét alatt több orgazmushoz is juttatom, nem megjátszotthoz ...

2011. aug. 1. 17:34
 9/27 anonim ***** válasza:
mert ha könnyű lenne akkor nem ülhetnének se lóhátra, se motorra, se biciklire
2011. aug. 2. 01:56
 10/27 A kérdező kommentje:
win!
2011. aug. 2. 12:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!