Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elítélendő? (20 év felettieknek szól a
kérdés)
Figyelt kérdés
Egy komoly kapcsolat óta másfél éve nincs pasim. Időnként amikor úgy jön ki a lépés előfordul, hogy lefekszem egy-egy sráccal csak a szex kedvéért (de csak olyannal, akit már legalább egy pár hete-hónapja ismerek), úgy, hogy tudom, hogy még ha nem is egyéjszakás nem lesz komoly folytatása. Eddig 3 ilyen volt, de lehet, hogy még lesz is ilyen.
Azért kérdezem itt, mert hallottam olyat is, aki szerint ez gáz (nem velem kapcsolatban került szóba, mert én nem reklámozom), és olyat is, aki szerint az a nemnormális, ha valaki évekig szex nélkül él...
Néha kicsit bűntudatom van azért, amit teszek/tettem... 26/N
De igenis kérdezni fogja a leendő partnered, és vagy elmondod az igazat, h neked ez működött korábban érzelmek nélkül is vagy letagadod majd az egészet. Én 28 éves lány vagyok, és tapasztalatom szerint ezeket a dolgokat ha a férfit érzelmek kötik a lányhoz nem veszik jó néven.
2011. aug. 9. 12:28
22/28 anonim válasza:
"Miért kéne bármelyik pasinak is beszámolnom, hogy előtte kik és hányan voltak? Ezért biztosan nem fog senki "eldobni", mivel se én nem fogok a ő előéletéről érdeklődni, se normális pasi nem kérdez ilyet, vagy legfeljebb jogom van nem válaszolni..."
Az ok, hogy ne faggasson... De bármikor szóba kerülhetnek az ilyen dolgok általánosságban véve, és bizony rákérdezhet, hogy te hogy állsz a kalandokhoz.. Akkor majd ha már tudod, hogy ő nem helyesli a szemébe hazudsz? Nem kell beszámolni, de szerintem jó ha tudja az ember, hogy kivel kezdett. Másrészt elég kicsi a világ ahhoz, hogy kiderüljenek rólad ezek, még akkor is, ha te elhallgatod. Egyébként gáznak nem gáz, ha mindketten tudjátok, hogy ez csak szex.
2011. aug. 9. 12:30
23/28 anonim válasza:
TIPIKUS NŐK VAGYTOK!
Ti szoktatok kombinálni, hogyha, húúúú, te kalandor vagy akkor biztos a mi kapcsolatunk is komolytalan. Ha kérdezi a fiú, hogy volt ilyen, mond neki. Igen volt. Ha látod, hogy féltékeny, nyugtasd meg, hogy most vagy a legboldogabb mert megkapod tőle azt ami hiányzott és vártál. Ha ez után is hülye, akkor nem a te embered, rugd ki a p.csába, mert valószínü kishitű p.cs!
25/F
2011. aug. 9. 12:36
24/28 anonim válasza:
Nem tudom mit kell ezen annyit aggódni. Mindenkienk joga van eldönteni mi a jó és mi nem. Ahogy előttem is mondták, teljesen természetes. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, egyikünknek sem volt párja, kb fél évig tartott. Erősítem azok táborát, akik az állandó partnert javasolják. Bár nem volt sok fiúm, nekik mindig az számított, hogy hány emberrel volt rendes párkapcsolatom, nem az, hogy hány pasival szexeltem. (szeretkezés szót kerülöm ilyen esetekben, azt a szerelmedel csinálod) Ráadásul a szex kiváló stresszoldó, minek savanyodnál be, ha van rá alkalom. 21/N
2011. aug. 9. 12:49
25/28 anonim válasza:
Ha en ilyet csinalnek akkor nem az a gondolat tartana vissza, hogy majd a leendo partner mit szol, hanem, hogy en mit szolok magamhoz. Nekem ez erkolcsi kerdes, szerintem a szex nem letszukseglet, vannak akik egesz eletuket anelkul elik le es koszonik, jol vannak. En nem ez a kategoria vagyok, tudom, hogy egy felnott egeszseges embernek vannak igenyei, de szerelem nelkul keptelen lennek meg megerinteni is a masikat, nemhogy szexelni vele. Egyebkent a te dolgod, masnak van joga velemenyt alkotni, de hogy te mit tartasz normalisnak a sajat ertekrended szerint, az kizarolag a te dontesed. Nem hiszem hogy ezen barki is felhaborodna.
2011. aug. 9. 12:56
26/28 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz... a szex jó légy óvatos és a teljes őszinteség nem mindig jó.
2011. aug. 9. 13:01
27/28 anonim válasza:
Szia! Nem olvastam végig az előző válaszokat, szóval bocsi, ha már volt hasonló. Szóval. Hogy nem reklámozod, azt jól teszed, nem árt a diszkréció. :P Egyébként szerintem egyáltalán nem gáz, felnőtt nő vagy, nekünk is kell a szex, nem csak a pasiknak. Viszont én mindenképp azt javaslom, hogy csak egy szexpartnered legyen. Már csak a nemi betegségek miatt is, illetve arra is vigyáznék, hogy ha egy nagyobb baráti köröd van, akkor semmiképp ne az ottani pasikat "próbálgasd". Annak hamar elterjed a híre, és valószínű, h ribancnak néznek majd. Sokkal tisztább (és szerintem neked is jobb), ha egy állandó szexpartnered van, akivel mindketten tudjátok, hogy csak szex van. Nekem kb. fél éves ilyen "kapcsolatom" volt, és az is jó tud lenni. Úgymond felelősség nélkül szexelni (nem találok rá jobb kifejezést). A mai napig tart vele a barátságunk, ami mostmár tényleg csak barátság, ma már felesége van. :) Szóval szerintem ez a lényeg, ha egy szexpartnered van, te sem érzed magad ribancnak. :)
2011. aug. 9. 13:06
28/28 anonim válasza:
Szerintem nem elitélendő,mindenki azt csinál amit akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!