Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elítélendő? (20 év felettieknek szól a
kérdés)
Figyelt kérdés
Egy komoly kapcsolat óta másfél éve nincs pasim. Időnként amikor úgy jön ki a lépés előfordul, hogy lefekszem egy-egy sráccal csak a szex kedvéért (de csak olyannal, akit már legalább egy pár hete-hónapja ismerek), úgy, hogy tudom, hogy még ha nem is egyéjszakás nem lesz komoly folytatása. Eddig 3 ilyen volt, de lehet, hogy még lesz is ilyen.
Azért kérdezem itt, mert hallottam olyat is, aki szerint ez gáz (nem velem kapcsolatban került szóba, mert én nem reklámozom), és olyat is, aki szerint az a nemnormális, ha valaki évekig szex nélkül él...
Néha kicsit bűntudatom van azért, amit teszek/tettem... 26/N
Én fél éve vagyok egyedül, még nem érzem késznek magam egy új kapcsolatra,de viszont már nagyon szex hiányom van... Én 1partnert keresek,akihez csak testileg vonzódom és megbeszélem vele,hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot csak szexuálisat.:) Szerintem nincs ezzel semmi baj. Azzal se ha több partnere van az embernek,persze azért vigyázva..
2011. júl. 31. 23:26
12/28 anonim válasza:
én elitélem a kalandokat.de kinek mi fekszik...
2011. júl. 31. 23:29
13/28 anonim válasza:
Ezzel nincs baj addig, amíg a te életed. Baj akkor lesz, amikor jön egy normális férfi, a küszöböt fogod kaparni érte, de eldob, mert megtudja, hogy túl van rajtad a fél város.
Szerintem nagyon gáz vagy. Egy 16 éves csajtól is az lenne, de egy 26 évestől....
2011. júl. 31. 23:33
14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miért kéne bármelyik pasinak is beszámolnom, hogy előtte kik és hányan voltak? Ezért biztosan nem fog senki "eldobni", mivel se én nem fogok a ő előéletéről érdeklődni, se normális pasi nem kérdez ilyet, vagy legfeljebb jogom van nem válaszolni...
2011. júl. 31. 23:38
15/28 anonim válasza:
Nem tudom miért kéne bűntudatodnak lennie, mi rossz van benne?
2011. aug. 1. 07:48
16/28 anonim válasza:
Ha neked ez így jó és nem vered nagy dobra, akkor a te dolgod, másnak köze hozzá nincs. De mint minden cselekedetünk ez is elárul rólunk valamit.... Bár én semmilyen formában nem értek egyet az érzelem nélküli kalandokkal, de én is azt mondanám inkább keress egy állandó szexpartnert mint hogy ágyból ágyba vándorolgatsz... Az óvszer sem 100%-os gondolom nem szeretnél valami jó kis betegséget elkapni mert ki tudja éppen kivel feküdtél össze.
2011. aug. 1. 10:43
17/28 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális! Én is hasonló gondolkodású vagyok, bár még csak 20 éves. Nekem sem lenne jó most egy kapcsolat így (az első) "dugihaverral" szoktam találkozni. Semmi elítélendő nincs benne szerintem, főleg, hogy ismered is a partnereid valamennyire.
2011. aug. 1. 23:46
18/28 anonim válasza:
Akkor én is erősítem azok táborát, akik szerint ez nem gáz. Nekem is voltak már egyéjszakás kalandjaim, meg szeretőim is (nem párkapcsolat mellett). Mondjuk azokra az időszakokra, amikor nem találsz komolyabb partnert sem rossz, ha van egy férfi, akivel szexelni jártok össze, én amikor egyedül vagyok kb. minden évszakra szerzek egy ilyet, akivel kölcsönösen keressük egymást, ha hiányunk van. Bár ennek meg az a veszélye, hogy így is kialakulhat érzelmi kötődés, még akkor is, ha sokáig csak szexről volt szó. Bár ez sem jön ki mindenképpen rosszul, de ha nem akarod az edott emberrel elmélyíteni a dolgok, akkor néha jó váltani. De amúgy volt, hogy szeretőből lett szerelem.
2011. aug. 9. 11:45
19/28 anonim válasza:
Én nem ítélem el, ha neked jól esik, hát tedd... de az biztos, hogy én nem tenném...
22L
2011. aug. 9. 12:05
20/28 anonim válasza:
Alkalmi kapcsolatohoz alkalmi nők is kellenek. Azaz egész biztosan nem nem függő. Ami két ember beleegyezésével történik és megtörténik, miért kell bűntudatnak lenni. Mi miatt? Maximum füllentés miatt kell bűntudatnak lenni, pl. megcsalás. Ha azt füllented, hogy komoly, közben alaklmi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!