Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez elítélendő?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez elítélendő? (20 év felettieknek szól a kérdés)

Figyelt kérdés

Egy komoly kapcsolat óta másfél éve nincs pasim. Időnként amikor úgy jön ki a lépés előfordul, hogy lefekszem egy-egy sráccal csak a szex kedvéért (de csak olyannal, akit már legalább egy pár hete-hónapja ismerek), úgy, hogy tudom, hogy még ha nem is egyéjszakás nem lesz komoly folytatása. Eddig 3 ilyen volt, de lehet, hogy még lesz is ilyen.

Azért kérdezem itt, mert hallottam olyat is, aki szerint ez gáz (nem velem kapcsolatban került szóba, mert én nem reklámozom), és olyat is, aki szerint az a nemnormális, ha valaki évekig szex nélkül él...

Néha kicsit bűntudatom van azért, amit teszek/tettem... 26/N

2011. júl. 31. 22:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Ismerkedünk? :D 24/F
2011. júl. 31. 23:00
 2/28 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nincs ebben semmi elítélendő.Felnőtt nő vagy,vannak bizonyos szexuális igényeid.
2011. júl. 31. 23:01
 3/28 anonim ***** válasza:
Nincs egy pasi se aki odamenne hozzád ismerkedni? Az nem létezik :D
2011. júl. 31. 23:07
 4/28 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez teljesen normális, legalább nem vagy egy olyan férfival, akit nem szeretsz, így független maradsz. Több ilyen nyitott gondolkodású nő kellene.
2011. júl. 31. 23:09
 5/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: dehogy nincs. Nyilván ha nem lenne, akkor szexpartnert se találnék. De tudod egy 4 éves kapcsolat után egyrészt kell egy kis szünet az embernek amíg feldolgozza azt, másrészt ha valakivel úgy gondolom, hogy komolyabb is lehetne, akkor előtte ismerkedünk. És olyat találni, akivel hosszú távon el tudja képzelni az ember az életét nem könnyű és nem megy egyik percről a másikra. Ahhoz meg úgy érzem már túl idős vagyok, hogy "cukiság" alapján kezdjek el járni random pasikkal, akikkel úgy jön össze...
2011. júl. 31. 23:11
 6/28 anonim ***** válasza:
64%

Inkább legyen egy tartós partnered, akivel csak szex van, mint sok. Szerintem idő kell, hogy megtanuljátok, hogy egymásnak mi a jó, úgy lesz az igazi. Bűntudatod pedig ne legyen, nincs miért. Ártasz valakinek? Nem. Nem létezik bűn sértett nélkül, csak a jogban, de azt meg csak az álszent emberek találták ki. :) Nyugi, élvezd az életet.

21/f

2011. júl. 31. 23:12
 7/28 A kérdező kommentje:
bocs utolsó előtti...
2011. júl. 31. 23:12
 8/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel baj.Egyszerűen csak keresgélsz lehet,hogy pont így találod meg a következő neked való normális embert. Ennyi!
2011. júl. 31. 23:18
 9/28 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális!

Nekem is volt hasonló korszakom,szintén egy több éves-bár igazi kapcsolatnak nem nevezhető huzavona után.Most megint lehet ez a koszak jön nálam egy 2éves kapcsi után.Bár én egy igazi szerelmet nem utasítanék vissza.

24n

2011. júl. 31. 23:20
 10/28 anonim ***** válasza:
teljesen rendben van, mindenki úgy éli z életét, ahogy jónak látja és azt teszi, amitől jól érzi magát :) ne foglalkozz a rosszalló véleményekkel..
2011. júl. 31. 23:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!