Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mióta nem szexeltek és hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Azokra vagyok kíváncsi, akiknek nincs kapcsolatuk, és egy éjszakás kalandokba sem mennek bele.2011. júl. 31. 18:35
31/39 anonim válasza:
Jéézusom utolsó!Ezt a hülye dumát barátom...
Gyere egy sallera és csodával határos módon kapsz tőlem egy ku.rva nagyot!:D:D
32/39 anonim válasza:
kérdezőke, írj privit ^^ kor, hogy birod stb
33/39 anonim válasza:
21:19: hehehe. Próbálkozni lehet nem? :D Amúgy is fantázia dúsabb mint az "írj privit. ;) 25/f". :D
34/39 anonim válasza:
Nah meg amit most írtak itt előttem. Az érdemli inkább. :-D
35/39 anonim válasza:
8 napja nem szexeltem. De a "dugihaver" megvan hozzá :D
20/L
37/39 anonim válasza:
hát csajok, ha akarjátok segíthetek... XD
38/39 anonim válasza:
Komolyan azt hiszitek srácok, hogy itt lesz most esélyetek bármelyik válaszolónál?
Anonim fórum. Másrészről legyen már bennetek annyi tartás, hogy ameddig még a sziluettjét sem láttátok az adott nőnek, addig ne akarjátok már megb*szni. :D
39/39 Lia99 válasza:
nekem szerencsére van stabil párkapcsolatom.De mikor éppen nem volt a max.amit kibirtam 3hónap volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!