Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mióta nem szexeltek és hogy bírjátok?
21/39 A kérdező kommentje:
18:52 Nálam nem. Nem bírok idegennel szexelni, sz.r az egész. Egyszer volt, többször nem kell.
Szar az egész, de csak egyszer próbáltad? Lehet, hogy csak az az illető nem volt elég jó, nem?
2011. júl. 31. 18:58
Én sem vagyok ingerült ez olyan hülyeség. Ember válogatja. Habár nem tudom lehet hogyha egy évig nem szexelnék akkor az lennék. Bár én úgy vagyok vele hogy akit szeretek és nem tudok vele lenni inkább abba tudok begolyózni nem pusztán a szexbe. De ha nincs párkapcsolatom akkor megvagyok nélküle mert pusztán egy gyors numera egy alig ismert személlyel nekem nem olyan jó. 22 éves vagyok szerencsére eddig, nem kellet 1 hónapnál többet nélkülöznöm a szexet, vagy inkább szeretkezést.
2011. júl. 31. 19:00
El fogtok szokni tőle.Miért nem szexeltek, ilyen estben kell egy dugihaver.
2011. júl. 31. 19:06
Én már kb 3hónapja,és abbahagytam akkor a fog.gátlót is,és a libidóm már az egekben van.A maszti sem segít az a baj,kb egésznap csinálhatnám magamnak :D
Szeretnék már rohadtul valakit,bár igaz én kapcsolatot is szeretnék.(ja és volt már egyéjszakásom pár éve,az tényleg nem vonz,kölcsönös szimpátia alapján sem!).
24n
2011. júl. 31. 19:07
2011. júl. 31. 19:09
5 hónapja és szétvet az ideg...és igen, én rohadtul ingerült vagyok... már masztizni se merek mert utána elbőgöm magam, h ez nem kell így...
annyi a szerencsém, h én látom a fényt az alagút végén...legkésőbb szeptember elején tuti fogok végre szexelni
22/L
2011. júl. 31. 19:32
1,5 éve.
Nekem semmi bajom az alkalmi kapcsolattal, az egyéjszakás viszont hülyeség.
Alkalmi kapcsolatot pedig nem kerestem azóta sem, pedig az lesz, mert párkapcsolatot nem akarok.
Fogalmam sincs hogy bírom, mindig elterelem valamivel a figyelmemet.
22/L
2011. júl. 31. 19:33
Nyugi csajok ilyen hosszú kihagyás után, biztos hogy nagy szexmaratonok kveztkeznek minden nap. :)
2011. júl. 31. 19:45
Nem tudom, én ismerek egy lányt aki 8 éve nem szexelt...az lett a vége, hogy politikus lett. Nem ajánlom senkinek azt a sorsot. Szóval aki megakarja előzni a bajt, ismerek egy olyan 20 éves férfit aki szexkapcsolatra vágy, és azt élvezi a szexben ha a másiknak jó, emellett intelligens, jó társaság, és diszkrét. :) Ha valaki ilyesmire vágyik, akkor valami csodával határos módon az én privátomon keresztül tud neki írni!
2011. júl. 31. 19:56