Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mióta nem szexeltek és hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Azokra vagyok kíváncsi, akiknek nincs kapcsolatuk, és egy éjszakás kalandokba sem mennek bele.2011. júl. 31. 18:35
1/39 anonim válasza:
3 éve nem szeretkeztem, és már kb egyáltalán nem bírom... 20/L
2/39 A kérdező kommentje:
Hú, én másfél, de már én is alig bírom. 21/L
2011. júl. 31. 18:41
3/39 anonim válasza:
2 hónapja nem sexeltem de nehezen bírom.Babás vagyok 7 hós a párom már nem mer hozzám nyúlni.:D 32 éves
6/39 anonim válasza:
a maszti meg a szex között van egy nyúlfarknyi különbség de mindegy pfff... első voltam
7/39 anonim válasza:
Segíts magadon, Isten is megsegít... :)))
8/39 anonim válasza:
egy hete.de nem bírom ki akár kaktusszal is felcsinálom magam!!!!
10/39 anonim válasza:
És tényleg igaz, hogy ingerültek lesztek a szexhiánytól?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!