Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vagy mi a teendöö?
Figyelt kérdés
lefeküdtünk pasimmal júli 24-edikén.
a gumii nem volt lyukass...de én ott lenn valami furcsát éreztem és megkérdeztem hogy nem -e ment bele a cuc ,azt mondta nem tudja....ugye oldalt nem jöhet ki?:s
és másnak elkezdtem vérezniii???
mit tegyek????
2011. júl. 30. 23:32
1/8 anonim válasza:
Figyelj oda a suliban! Amúgy majd menny el nőgyógyászhoz!
2/8 anonim válasza:
hát oldalt nem nagyon jön az ki...szerintem ne aggodj inkább,mert felesleges.de am meg ha szerintetek nem lukas,akkor minden alkalom után engedjetek bele vizet és nyomkodjátok.ha kijön lukas volt.ha nem akkor semmi aggodalom.
3/8 anonim válasza:
hát most már baszhatod :)
legfeljebb elmész nőgyógyászhoz, v kivárod a két hetet és csinálsz tesztet...
4/8 A kérdező kommentje:
terhes lehetek?:S
2011. júl. 30. 23:39
5/8 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, ahogy megfogalmaztad a kérdésed. Nem kéne neked tovább örökítened a génjeidet, kérlek gyorsítsd fel az evolúciót és ne szülj gyermeket. :) És ne feledd, dohányozz, mert az jó!
6/8 anonim válasza:
ha beléd ment volna akkor semmit se éreztél volna?
és ha kilyukad akkor az észrevehető, ha máskor nem is, de amikor elélvez a srác akkor tuti.
elhiszem h izgulsz, de nem kel minden alkalom után paranoiásnak lenni!
nyugodj meg nincs semmi baj, még ha ki is folyt volna, amit kétlek mert a gumi elégé szorítja, és a hüvelyed szélére kerül, gondolj csak bele, attól még h tudnál megtermékenyülni?
hát sehogy.
7/8 donmogyoróscsirke válasza:
ne aggódj Terhes vagy visszadőlhetsz aludni nyugodtan
8/8 anonim válasza:
az első mondatom kijelentés elírtam elnézést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!