Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kár jól kinéznie egy lánynak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kár jól kinéznie egy lánynak?

Figyelt kérdés

Ha nagyok a melleid,jó a tested szép az arcod akkor csak azért érdekled a fiúkat és sosem tudhatod,hogy az akivel összejössz nem csak a látvány miatt van veled? Sosem azt fogják nézni,hogy milyen okos vagy hanem,hogy milyen a tested és mellé ribancnak/könnyűvérűnek tartanak majd..

megéri ez?

2011. júl. 30. 21:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Természetesen a külső is fontos szerepet játszik, de hiába néz ki egy nő jól, ha nem tudok beszélgetni vele. Számomra akkor semmit sem ér az egész, így nem érdekel. 29/F
2011. júl. 30. 21:35
 12/26 anonim ***** válasza:
Társkeresőn ismerkedtem jelenleg. Elküldtem a fényképem az egyik érdeklődőnek, miután írtunk egymásnak. Nem tetszettem neki, pedig az csak fénykép, az életben sokan másképp néznek ki.
2011. júl. 30. 21:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát szerintem próbáld ki egy nap a világ legszebb lányként, majd egy csúnya lányként, nem kell a világ legcsúnyábbnak lenni. És akkor lehet tapasztalni az eredményeket és értékelni a Don Juanokat. Elárulom lesz egy jó nagy különbség:) Így van ez mindkét nemnél. Hogy kár-e vagy sem? Hát egyik se jobb, ha szenvedsz illetve mindegy melyik, ha boldog vagy. Ha vakon ismerkedsz akkor nem láthat téged és aki úgy helyt áll az nyílván belsőt értékeli. Nem egyszer ismerkedtem úgy hogy nem láttam és nem követeltem képet tőle. Míg más meg képet kéreget:)
2011. júl. 30. 21:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Meg kell találnod az igazit! Aki jól néz ki és okos is csak az egyetemen találhat ilyet bár ott is vannak fura alakok.
2011. júl. 30. 21:46
 15/26 anonim ***** válasza:

mit értünk összejövés alatt? mert ha arra gondolsz, hogy találkozol valakivel valahol és pár órás ismeretség után szobára mentek akkor kicsi a valószínűsége, hogy az eszedért megy el veled. ha meg komoly kapcsolatot akarsz akkor előbb-utóbb úgy is kiderül a másik valódi énje.

csak, hogy tudd! mindig a nő választ!

2011. júl. 30. 21:55
 16/26 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna, ha egy lány szép és jó a teste és ápolt

ha emellett még értelmes is, az külön jó

szerintem nem lehet ezeket külön kezelni

és miért baj, ha a szépsége miatt szeretnek meg valakit?

2011. júl. 30. 22:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát attól függ mi számít jó kinézetnek nálad. Én azért nem szoktam nagyon kiöltözni vagy erősen sminkelni (pedig szeretek) mert olyankor mindig megtalálnak azok a pasik akik csak meg akarnak...
2011. júl. 30. 22:51
 18/26 anonim válasza:
nem éri meg. sok esetben van, hogy ugy erzem h a szepsegem atok. igenigen most röhöghettek h itt van egy egoista nagy kepü kis rib@anc, de engem mar kifejezetten idegesit ha csak a kinezetem miatt akarnak velem lenni, es csak a sexet akarjak, beszelgetni meg luxus. na mindegy. de egyszer ugyis eljön az, aki majd a belsömet is ertekelni fogja :)) neked is sok szerencset kivanok, h megtalald azt az embert:)))
2011. júl. 30. 23:04
 19/26 anonim ***** válasza:

Most nehogy már azt mondjátok, hogy azért mert szépek vagytok minden férfinak csak arra kelletek...

Igen is vannak normális férfiak, akiknek a belső is ugyanolyan fontos, mint a külső.

22F

2011. júl. 30. 23:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha nem fontosabb. előző vagyok
2011. júl. 30. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!