Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy 12 éves lánynak úgy...

Egy 12 éves lánynak úgy ÁLTALÁBAN hogy kell kinéznie?

Figyelt kérdés
Mármint fejlettségben...Az osztályban már szinte mindenkinek nagy melle van, de nekem még szinte el sem kezdett nőni...Én vagyok fejletlen,vagy a többiek túlfejlettek???Ja, és még csak 155cm vagyok...Amúgy én nem foglalkoznék még ezzel,de már megjegyzést is tettek rám,hogy milyen kicsi,és lapos vagyok. És ez nagyon zavar. A többiek már mind nagy melltartót hordanak, pedig szintén 12 évesek. Tesiórákon legszívesebben eltűnnék szégyenemben,mert ott a legfeltűnőbb. Segítség!
2009. nov. 21. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Jaj. Annyira utálom ezt a világot -.-" Na figyi. Nekem volt egy osztálytársam, őt is gúnyolták emiatt. Ma meg. Ne tudd meg hogy néz ki oO Szóval nyugi. Ne törődj másokkal. 12 évesen nem kell, hogy 18-nak nézz ki!!!!

22/F

2009. nov. 21. 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Pff akkor én mit szóljak, 17 vagyok, és elégé lapos, de hát mit tudok csinálni...

Ennyi idősen még ne aggódj, nem vagy lemaradva. Majd megnő ;)

2009. nov. 21. 17:20
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
figyi én 14 vagyok, és nekem sincs még semmi mellem.. és én is nagyon utálom ezt:S
2009. nov. 21. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem valószínű, hogy el lennél maradva, vannak később érő típusok is. Azért nagy általánosságban 12 évesen a lányoknak már van mellük, és a növekedésük is beindult. De még ráér a dolog, úgyhogy ne aggódj.
2009. nov. 21. 17:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Istenem bár én néznék így ki. Én meg azért bújkálok szégyenemben mert akkora nagy!
2009. nov. 21. 17:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy mell hátrány magamból kiindulva.. ne aggódjál, 12 éves vagy csak fejlődsz..
2009. nov. 21. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy semmi pánik. Majd nézd meg azokat akiknek most nagy mellük van, hogy milyen lesz majd felnőtt korukban, főleg szülés után. Úgy fog lógni nekik, hogy simán rálépnek, ha nem vigyáznak. Neked meg 17 éves korodra lesz egy nagyon szép melled amin bizony megakad majd a fiúk szeme. Tudod Te hányan szeretik a fiuk közül a kicsi melleket.... Iszonyú sokan...

Szóval ne akarj nagy melleket, fogsz még te ezeknek nagyon is örülni ...

2009. nov. 21. 17:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat...Amúgy van olyan az osztályban aki 172cm.Úgyhogy...Amúgy igazatok van. Nem tudok mit csinálni...
2009. nov. 21. 17:29
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja,és kösz,hogy megnyugtattatok.
2009. nov. 21. 17:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a nagymelltartós osztálytársaidnál soknak nincs is alatta semmi,csak a szivacs.;) Szóval semmi pánik.Majd megnő:)
2009. nov. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!