Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy 12 éves lánynak úgy...

Egy 12 éves lánynak úgy ÁLTALÁBAN hogy kell kinéznie?

Figyelt kérdés
Mármint fejlettségben...Az osztályban már szinte mindenkinek nagy melle van, de nekem még szinte el sem kezdett nőni...Én vagyok fejletlen,vagy a többiek túlfejlettek???Ja, és még csak 155cm vagyok...Amúgy én nem foglalkoznék még ezzel,de már megjegyzést is tettek rám,hogy milyen kicsi,és lapos vagyok. És ez nagyon zavar. A többiek már mind nagy melltartót hordanak, pedig szintén 12 évesek. Tesiórákon legszívesebben eltűnnék szégyenemben,mert ott a legfeltűnőbb. Segítség!
2009. nov. 21. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ó, én ilyen idősen 180 cm voltam nő létemre, de azóta sem nőttem egy centit sem, és már nem is fogok. Lehet, hogy te meg 1 év múlva "túlnövöd" a többieket.
2009. nov. 21. 17:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon megnyugtató,hogy olyan emberek is vannak,akik nem néznek le emiatt másokat.:)
2009. nov. 21. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem sokára 16 leszek, és 158 cm vagyok:P És valószínűleg én se fogok többet nőni, mert 3 éve nem nőttem 1 cm-t sem. Nincs nagy mellem se, sőt, most 1 méretet csökkent is:S De ezért engem nem néz le senki...Azt mondják aranyos vagyok, úgyhogy biztosan te is:D :)
2009. nov. 21. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én párom is igen frusztrált volt a mellei miatt. Én 100Kg 176cm, Ő meg 40Kg 150 cm és kicsi mellei vannak. Nekem meg pont ez az ideálom. Olyan kis apró, törékeny csajszi, de pont ez benne az ami megfogott. Van egy barátom is aki szintén ilyen kis mellü nőt választott és esküszik rá, hogy ez a tuti befutó.... Úgyhogy kedves kérdező, csak várd ki szépen azt az időt, míg egy picit nagyobb lesz és figyeld a fiúk reakcióját. Nem lesz ott hiba egy szál sem.... :)
2009. nov. 22. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!