Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kár jól kinéznie egy lánynak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kár jól kinéznie egy lánynak?

Figyelt kérdés

Ha nagyok a melleid,jó a tested szép az arcod akkor csak azért érdekled a fiúkat és sosem tudhatod,hogy az akivel összejössz nem csak a látvány miatt van veled? Sosem azt fogják nézni,hogy milyen okos vagy hanem,hogy milyen a tested és mellé ribancnak/könnyűvérűnek tartanak majd..

megéri ez?

2011. júl. 30. 21:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
miért jobb ha azért szeret mert okos vagy, mint ha azért szeret mert szép vagy?
2011. júl. 30. 21:23
 2/26 A kérdező kommentje:
hát szerinted?-.-'
2011. júl. 30. 21:25
 3/26 anonim válasza:

A nő lehet :

- Szexi

- Intelligens

- Érzelmileg stabil

Ezekből maximum két tulajdonsággal rendelkeznek, és most dönts bölcsen...

2011. júl. 30. 21:26
 4/26 anonim ***** válasza:
Elsőre úgyis azt fogják megnézni hogy nézel ki. Az hogy okos vagy a külsőd alapján sosem fog kiderülni. Amúgy meg sosem tudhatod. Próbálkozni kell és közben kiderül.
2011. júl. 30. 21:27
 5/26 anonim ***** válasza:
NE általánosíts!!! Én pl közel sem vagyok olyan . Igen számít a külső de minimum ugyan annyira számít a belső is nekem .
2011. júl. 30. 21:28
 6/26 anonim ***** válasza:
2011. júl. 30. 21:28
 7/26 anonim ***** válasza:
Akár csúnyának, akár szépnek gondolod magad, a fiúk mindig azért mennek oda elsőnek egy lányhoz, mert külsőre tetszik nekik. És a lány akkor nem küldi el őket elsőre, ha neki is tetszik a fiú. Aztán ha a kölcsönös tetszés letudva, jöhet a belső megismerése.
2011. júl. 30. 21:30
 8/26 anonim ***** válasza:
Ti meg mindig azért szerettek bele egy fiúba, mert jól néz ki, akkor miért várjátok el tőlünk, h ne azért szeressünk belétek?
2011. júl. 30. 21:32
 9/26 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts! Nekem a belső fontosabb, mint a külső.

22F

2011. júl. 30. 21:33
 10/26 anonim válasza:
Mert a kérdező egy csúnya lány, és azt akarja, hogy ne azért szeressük a lányokat, mert szépek.
2011. júl. 30. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!