Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy sajnálom szegényt. = (...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy sajnálom szegényt. = ( mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap először lefeküdtem a barátommal. Figyelt rám és nagyon aranyos és kedves volt velem, nem bántam meg. Egy kicsit fájt de nem vészes. Nem az ő hibája volt mindent jól csinált, de mivel nekem ez volt az első nem volt orgazmusom.( szerintem a lányok többségénél az első alkalomnál nincs is. )

a párom viszont úgy gondolja hogy ő volt a béna.. és az önbecsülése most valahol a béka segge alatt van mert azt hiszi hogy az ő hibája és hogy nem elég jó ahhoz hogy kielégítsen. =// mondtam neki hogy tökéletesen csinált mindent de az első alkalommal szinte biztos volt hogy nem élvezek el. és mégis úgy érzi hogy ő volt a hibás és most már kedve sincs lefeküdni velem pedig én kezdeményezek..

úgy sajnálom szegényt. mit csináljak vele hogy ne érezze úgy hogy az ő hibája??:SS

17/L

2011. júl. 30. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:

ha nem érti meg hát akkor nem érti meg.

majd beletörődik.

2011. júl. 30. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez olyan édes! Amúgy mond mg neki, hogy senki sem úgy születik, hogy azonnal összejöjjön neki a dolog! Majd egy 3-4 alkalomra sikerülni fog, és minél jobban összeszoktok, annál jobb lesz! És ha tényleg figyelmes volt, és meg tedd érte mindent ahogy mondod (bár gondolom, ha így bántja a dolog) soha még csak a legapróbb jelét se add, hogy az ő hibája! Ez egyikőtöké sem! De ez tényleg cuki! (amúgy meg búj oda hozzá, és próbáld meg felvidítani!)
2011. júl. 30. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
a lányok nagy részének eleve soha nem lehet orgazmusa..ez ilyen :S
2011. júl. 30. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szüzesség elvesztése során képtelenség orgazmust elérni a nőnek,ez tény!!! kivéve ha már előtte műpénisszel elvette magának a szüzességét!!!

egyrészt nincs még bekalibrálva hogy mit is kellene éreznie,másrészt a fájdalom és az izgulás eltereli a figyelmét!!

szóval nem tehet róla a srác,de te sem kedves kérdező,majd talán 3.-4. alkalomtól kezdve esély nílik rá addig felejtős!!!

20/F

2011. júl. 30. 13:04
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

utolsónak főleg. :)

2011. júl. 30. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:

ne a teljesítménykényszer vagy a megfelelési vágy vezérelje a farkát, hanem az érzelmek.

nem kell semmire sem figyelni (ritmus vagy erősség), minden jöjjön ösztönösen.

ha mindkét fél így tesz, érezni fogják egymást, a hüvely elkezd "szorítani" az izgalomtól és a pénisznek különösebb mozgás nélkül is elég élvezetes lesz így is.

ha közben kellő élvezettel (és szintén nem csak azért, hogy téged izgasson), lassan simogatja a melled vagy egyéb, könnyen felismerhető erogén zónáidat is ingerli miközben lassan és élvezettel mozog benned, akkor biztos lesz orgazmusod, és nagy valószínűséggel még egyszerre is :)

2011. júl. 30. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld megmagyarázni neki, hogy mivel neked ez volt az első alkalom, ezért még te sem tudhatod, hogy hogyan jó neked, rögtön első alkalommal, tapasztalat nélkül pedig elég nehéz összehozni egy orgazmust.

És egyébként nem jó, hogy ennyitől így maga alá kerül, mert ha pl következő alkalommal sem sikerül még, vagy az az utániakon se (és ebben semmi különös nincs, van akinek fél év után sikerült, de másnak akár több idő kell, és ezzel semmi baj nincs), szóval akkor egyre jobban fogod sajnálni, és ebből könnyen bele lehet esni, puszta sajnálatból a tettetett orgazmus hibájába. Sajnos tapasztalatból beszélek.

Szóval szerintem vezesd rá, hogy legyen megértőbb és türelmesebb, ne sürgessen annyira, mert attól, hogy te ezért görcsösen fogod akarni, még nem fog előbb sikerülni, sőt.

22/L

2011. júl. 30. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó vok,igazán nincs mit,egyébként nekem sem volt valami nagy élmény a legelső egyszer voltam szűz lánnyal de nekem elég is volt,nekem túlságosan elszorította és azért nem élveztem annyira :S,de 2. már jó volt

és hiába sikosítottam,izgattam fel ujjazással finoman tágítottam először még a kisujjam sem fért be!!!játszadozni kellett vele... mire befért,én minden tőlem telhetőt megtettem,finoman bántam vele,de mégis vérzett egészen a 3.-ig!!! de sztem ezt megúszhatta volna a lány ha máshogyan áll hozzá,mert ő akarta mindenáron részemről ráért volna még egy kicsit,de mégis félt befeszítette magát meg ilynek :S ez az én történetem...

üdv

2011. júl. 30. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondd a srácnak: semmi para!

Mosolyog rá még a csaja

Ezért oly rossz nem lehetett

Kezdjen bátran új menetet!

2011. júl. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!