Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 19 évesen van esélyem arra, hogy beszállhassak egy 40es házaspárhoz mind két fél örömére szexelni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 17:14
1/14 GaBiii17 

válasza:

Ugy érted, hogy megdugod a nőt, és a csávót? LOL
2/14 anonim 

válasza:

nem tudom,de ha igen engem se felejts ki
19F:D:D:D
4/14 anonim 

válasza:

5%! 0% az,hogy élvezni is fogod,0%,hogy jót tenne a lelkednek! 90%,hogy szájba vernek és betegnek néznek! 50% megleszel mondva anyunak!
6/14 anonim 

válasza:

Sok közékorú házaspár él a hármas szex által nyújtott örömökkel, azonban nehezen fogsz olyan találni aki 19 éves fiút szeretne. Egyszerűen azért mert túl fiatal vagy hozzájuk és tapasztalatlannak fognak gondolni. Igazából hozzájuk képest egy 2x 3x éves fiú is fiatal de mégis hozzád képest sokkal fejlettebb szexuális kultúrával rendelkezHET és tapasztaltabb lesz. És ez az ami miatt nem fogják mérlegelni a "jelentkezésed" hanem továbblapoznak a levelek között.
7/14 kovpet 

válasza:

Szerintem meg kifejezetten örülnek majd a friss husinak... :)
8/14 A kérdező kommentje:
Na épp ezt akartam, hogy ha a pasin múlik akkor tuti bevesznek, mert azt én is tudom, h a 40 feletti pasik nagyon is szeretik a fiatal fiúkat.
2011. júl. 29. 17:27
9/14 anonim 

válasza:

De mivel hármasról van szó ezért nem a pasin múlik hanem a pár közös véleményén
10/14 anonim 

válasza:

Engem egyszer megkeresett egy 60 körüli fickó azzal, hogy lenne-e kedvem lefeküdni a feleségével aki 37 éves. Hozzá tette, hogy őt az izgatja fel, hogy látja, az asszonyt mással így ő nem szállna be. Utána mutatott róla képet is jó nő volt.
Elgondolkoztam rajta, de nem mentem bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!