Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen felfogásu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen felfogásu emberek?

Figyelt kérdés
szerintem a szex két házas ember közötti dolog nem pedig az állatias ösztönök kiélése mondván hogy dugtam egy jót ez szerintem undorito felfogás mivel emberek vagyunk isten adta érzelmekkel és erkölcsökkel nem pedig állatok. szóval vannak még hasonló felfogású emberek (nők) vagy már elk..rvult az egész világ?
2011. júl. 29. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem a megcsalásra gondoltam, hanem a hajadon nők szexuális életére.

Ha 35 éves koromig nem megyek férjhez és nem élek apáca életet elk*rvultnak számítok?

Sokan életük végéig nem kötnek házasságot, akkor ők most ribancok?

Bocs, ha félreérthető volt, nem a megcsalásra céloztam, az szerintem is undorító.

2011. júl. 29. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ez egy kissé sarkítva van. Léteznek normális felfogású e mberek, akik ugyanúgy a szerelmükkel csinálják, nem fűvel-fával, de nem várnak házasságig. Amit te megemlítettél, az csak a két véglet. Léteznek, de ne általánosíts, és főleg ne ítélj el másokat a más felfogása miatt. Tudtommal ítélkezni sem túl pozitív dolog.
2011. júl. 29. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Létezik.

Férfiként, meggyőződésem, hogy szeretkezni, szerelmeskedni jó. A szex önmagában nem több mint egy önkielégítés, amit egy segítő partnerrel végez valaki. Gyakorlatilag nem ér semmit.

A szerelem a minden, a teljesség, és a tökéletes kielégülés. A szerelem nem csak a szexről szól, a szerelem az élet. (Van még ilyen ember itt is, bár én a múlt század közepén születtem, mégis így gondolom.)

A kérdésed igaz, sajnos, sokan rosszul látják a világot.

Nekünk segíteni kell, hogy fiatalok megtalálják a legjobb utat az igazi örömök felé. Nincs ostoba kérdés, csak néha kevesek vagyunk,hogy a jó választ megadjuk.

2011. júl. 29. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Én fél év után feküdtem le a barátommal. Sok oka volt, hogy eddig húztam, de főleg egy előző kapcsolatból jött 'trauma'... De ha ez a trauma nem lett volna, tegyük fel, és én ugyanúgy fél év után adom magam oda Neki, akkor is r!banc vagyok?! Lassan 8hónapja együtt vagyunk... :|Kicsit túlzásokba esel a kérdéseddel...

18L

2011. júl. 30. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!