Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen felfogásu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen felfogásu emberek?

Figyelt kérdés
szerintem a szex két házas ember közötti dolog nem pedig az állatias ösztönök kiélése mondván hogy dugtam egy jót ez szerintem undorito felfogás mivel emberek vagyunk isten adta érzelmekkel és erkölcsökkel nem pedig állatok. szóval vannak még hasonló felfogású emberek (nők) vagy már elk..rvult az egész világ?
2011. júl. 29. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
K*rva lennék mert házasságon kívül merészeltem szexelni? Vállalom, akkor az vagyok :)
2011. júl. 29. 16:46
 2/14 anonim válasza:
67%
Csak megjegyezném, hogy a házasság anno nem érzelmeken alapult, hanem gazdasági alapokon nyugvó szerződés volt.... szóval a házasság előtti szexuális együttlét elfogadható.
2011. júl. 29. 16:47
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Meg egyáltalán mi alapon ítélkezik bárki?

Állandóan a szex miatt. Komolyan, másnak mi a f*sz köze van ahhoz, hogy valaki házasságban fekszik le a párjával vagy nem?

Isten adta érzelmek, jogos,de a szükségleteimet is istentől kaptam.

2011. júl. 29. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:

Vannak még ilyen nők/lányok, bár egyre kevesebben, és nem itt a GYK "szexrovatában" fogsz velük találkozni. XD

Egyébként sem hiszem, hogy kifejezetten ezzel a szöveggel reklámoznák magukat. ;)

2011. júl. 29. 16:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyival módosítanám, hogy két összetartozó, szerelmes ember közötti dolog. Hogy a házassággal konkrétan mennyire függ össze, az egyéni elbírálás kérdése. Egyébként egyetértek.
2011. júl. 29. 16:50
 6/14 anonim ***** válasza:

16.50-es vagyok.

NEM az volt a kérdés, hogy szerintetek ez a felfogás helyes-e, hanem hogy van-e még olyan nőnemű lény 65 év alatt, aki hisz a házasság szentségében, és a nászéjszakán szeretné elveszteni a szüzességét, netán még vallásos is.

2011. júl. 29. 16:52
 7/14 Veky ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:46

(legelső hozzászóló)

Nekem is van néhány ismerősöm (25, 24, 27, és két 35 éves nő), akik házasog és megcsalják a férjüket. Ez természetes dolog, ahol mindannyian hibásak.

2011. júl. 29. 16:52
 8/14 Veky ***** válasza:

*És nem nevezném őket kuvrának.

Amúgy a kérdezőnek a válaszra: Igen léteznek olyanok.

2011. júl. 29. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:

"szerintem a szex két házas ember közötti dolog nem pedig az állatias ösztönök kiélése mondván hogy dugtam egy jót"

- Két baj van:

1. Nem használ központozást.

2. Ilyen egyszerűen, feketén-fehéren látod a világot. Ha szerinted nincs átmenet a vágyak állatias kiélése a szex csupán házasságra való korlátozása között, akkor teljesen feleslegesen bocsájtottad vitára a kérdést. Remélem, igen, Te vagy egyedül ilyen felfogású. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem.

Ja, és még inkább ezt, mint csupán a szaporodás eszközeként tekinteni rá, ahogy Te teszed. Vagy ez talán jobb?

2011. júl. 29. 16:54
 10/14 anonim ***** válasza:

"16.50-es vagyok.

NEM az volt a kérdés, hogy szerintetek ez a felfogás helyes-e, hanem hogy van-e még olyan nőnemű lény 65 év alatt, aki hisz a házasság szentségében, és a nászéjszakán szeretné elveszteni a szüzességét, netán még vallásos is."

Köszönjük a kioktatást, enélkül hülyén haltunk volna meg. De komolyan.

2011. júl. 29. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!