Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » S. O. S. Ebből lehet baj?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Ebből lehet baj? Vagy csak túl reagáltam?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap együt voltam a barátommal,óvszerrel védekeztünk,odafigyeltünk,viszont mikor végeztünk és leszáltam róla,akkor a gumi bennem maradt,de a vége 2-3cm.re kilógott belőlem..megnéztük a vége öszze volt ragadva,nem tudom hogy kifolyhatott e,vagy lehet e ebből baj..még soha nem jártam így,gyorsan letörültem magamat,meg lemostam..utánna elmentem wc.re ha az óvszerből került volna belém vmi, akkor az kijött volna,így,nem..viszont nem jött semmi.

Picit meg vagyok ilyedve...Szerintetek lehet ebből baj,vagy csak túl van reagálva,annak várom legfőképpen a válaszát,aki már járt így..

Kérlek az oltásokat mellőzétek..

2011. júl. 29. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Nem látom okát a kétségbeesésednek, így nem valószínű, hogy összejöhet egy baba, főleg mert ha a vége kint volt, akkor abból ha kifolyt valami az tényleg KI folyt, nem pedig BE :)

Nyugi...

2011. júl. 29. 08:40
 2/10 A kérdező kommentje:

Huhh..köszike a gyors választ:)Nagyon remélem..bár ami kilógott a felhúztam és megnéztem hogy mi van ott..össze volt tapadva...meg lehet hülyeség de megszagoltam...a zsepit amivel ellátam magamat...mert ugye más az ondó és a hüvelyváladék szaga és nem volt semmi különös..

Vajon ez sem lehetett hogy a gumi oldalán folyon végig,álltam..gondolom akkor persze hogy kifele jön,de a spermiumok meg felfele..vagy ez hülyeség..

2011. júl. 29. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Háát ennyire talán mégsem ügyes és trükkös a természet. :) Én négy hónapja próbálkozom férjemmel kis babócáért, de még semmi nem jött össze. Igaz a mondás hogy egy nő képes mindent megtenni azért hogy legyen babája és azért is hogy ne .. tehát ne aggódj tényleg, nem megy ez ilyen könnyen.tényleg!!
2011. júl. 29. 09:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a választ:)..lehet igazad van hogy ennyire nem trükkös a természet,legalábbis reméljük..

A babához mihamarabbi sok sikert kívonok:)

2011. júl. 29. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj 95%, hogy egy csepp se folyt beléd!
2011. júl. 29. 09:31
 6/10 anonim ***** válasza:
egy pici esély mindig van, de sztem sem lesz belőle semmi. főleg így h a vége kilógott. szval nyugi. :)
2011. júl. 29. 09:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak teljes mértékben igaza van. Régen az egyik barátnőmmel mi is jártunk már így és abból sem lett baba. Ne aggódjál, szerintem nullához közeli az esélye annak, hogy terhes maradjál a fenti esetből kifolyólag.
2011. júl. 29. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem is ez így nem gázos. Ha bent lecsúszik, és nem veszitek észre, és begyűrődik/felcsúszik benned, az már rizikós, de ha kint volt a vége, akkor semmi para.
2011. júl. 29. 10:14
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat,kezdek tényleg megnyugodni:)

Végül is minnél jobban fél az ember, annál inkább megvan a baj:/

Csak azért picit ilyesztő volt,főleg hogy még nem jártam így:/De ezek után tuti óvatosabbak leszünk:)

2011. júl. 29. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:
két éve én is így jártam. most árpikának hívjuk.
2011. júl. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!