Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy 16 éves szűz lány 1 hónap után lefekszik az első barátjával?

Figyelt kérdés
Nem én vagyok, a legjobb barátnőmről van szó. Én kissé furcsának tartom. Azt mondta, hamarabb is lefeküdtek volna, csak meg akarta várni a 16. születésnapját. Ha jól tudom, aznap történt meg. Nem vagyok féltékeny, 18 éves lány vagyok 1 éves párkapcsolatban. :)
2011. júl. 28. 16:53
1 2
 11/15 KhmBumika ***** válasza:
Nem is azzal van itt a probléma hogy hamar lefeküdnek egymással csak 1 hónap alatt lehetettlen kiismerni a másik szándékait és akkor van a bükenő ha a csávó megcsinálja és pápá! Persze vannak kivételek ami nagyon nagyon ritka hogy 2 ember már az első 2 hétben jól összehangolodjanak és levegyék egymás jeleit!
2011. júl. 28. 17:03
 12/15 KhmBumika ***** válasza:
92%
Szerintem az idő nem igazán számit egy kapcsolatban hogy mikor fekszenek le egymással inkább az érzések amikor már annyira kívánják egymást hogy a falat kaparják! Sokan egyböl dugni akarnak mert nicnsenek tisztában az apró örömökkel mert szerintem úgy lene a helyes ha elöször puszik majd csók utána simizés majd idővel tapizás majd később bugyibanyulkálás vagy boxerba ki mit hord :D majd a ruhanélkül egymás elött lenni (gátlások leküzdése) majdegymás kézzel való kielégitése majd orál (máraki szereti) majd ezt csinálni amig már tényleg ott tartanak hogy jó akkor itt az ideje és ezt egy hónap alatt lejátszani elég érdekes.. Szerintem sokan egyet értenek velem!
2011. júl. 28. 17:09
 13/15 Dottorre ***** válasza:
Ebben nincs semmi kivetni való szerintem. MIndenkinek a saját élete felett kell bírálatot mondania, nem más felett. Ha ő úgy érzi, hogy 16évesen szeretne sexelni, akkor tegye.
2011. júl. 28. 17:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem bírálom, nem ítélem el, ugyanúgy a barátnőm marad. Csak furcsa, és gondoltam megkérdezek mást is, hamár úgyis anoním a dolog.
2011. júl. 28. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Ilyen korban talán picit. Majd tanul belőle ha nem lesz jó a dolog. Ha valaki nagylány akkor viselje a következményeit.

Amúgy mondjuk huszonévesen kicsit erős, de akár az első találkozáskor is megtörténhet ha olyanok a körülmények és úgy, hogy hosszútávú kapcsolat lehet belőle. (végülis már nem [feltétlen] gyerekekről van szó]

2011. júl. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!