Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy 16 éves szűz lány 1 hónap után lefekszik az első barátjával?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok, a legjobb barátnőmről van szó. Én kissé furcsának tartom. Azt mondta, hamarabb is lefeküdtek volna, csak meg akarta várni a 16. születésnapját. Ha jól tudom, aznap történt meg. Nem vagyok féltékeny, 18 éves lány vagyok 1 éves párkapcsolatban. :)2011. júl. 28. 16:53
1/15 anonim 

válasza:

Csoda, hogy eddig bírta. Manapság már a 13 évesek is dugnak orrba-szájba akár első estén.
2/15 anonim 

válasza:

Szerintem korai volt. De az ő dolga.
3/15 KhmBumika 

válasza:

Nem hinném hogy lenne ezzel valami probléma ha Szeretik egymást és védekeztek! És ha a csávó nem csak lyukra játszik! :)
5/15 anonim 

válasza:

hat szerintem mondjuk 1 honap utan korai az elso.. dehat ok tudjak... ha nem ez lett volna az elso alkalom akkor meg normalis....
es te kedves kerdezo mikor volt az elso,:)? mennyi ido utan?
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most múltak 3 hónaposak egyébként. Megvannak, de a barátnőmön néha látom, hogy szomorú, és egyszer kihúztam belőle, hogy sokszor bunkózik vele a srác, lekezeli.
2011. júl. 28. 16:58
7/15 A kérdező kommentje:
Nálunk a 4 hónapos évfordulón történt meg, akkor még 17 éves voltam. És ő volt az első :) Bár barátom előtte is volt.
2011. júl. 28. 16:59
8/15 A kérdező kommentje:
évfordulón... akarom mondani hónapfordulón :D
2011. júl. 28. 16:59
9/15 anonim 

válasza:

Bunkó vele? Lekezeli? akkor meg is van a válasz.
lyukra játszott a srác, a csaj meg beleesett a csapdába. Most már örülhet, ki lett használva.
10/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom :/ Meg mondta, hogy MÁR (3 hónap után) nem emlegeti a volt barátnőit. Szoktam röhögni a srácon így magamban, biztos nem kezdenék vele.
2011. júl. 28. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!