Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz rossz a barátomnak gumival szexelni velem?

Gondolom egy hölgy írta a gumi miatti nyafogást :)
A gumi egy idegen anyag, meg az, ahogy mozog szerintem zavaró. Persze gumival is lehet fergetegeset szeretkezni, de igenis jobb és természetesebb nélküle. (persze elméletben a gumi jobb megoldás)
Rossz nem lesz neki hiszen ott vagy te :D , de lehet furcsa vagy szokatlan lesz.

"Amúgy a gumi jobb a fogamzásgátlónál, mert minden egyes nő mérgezi a szervezetét ezekkel a rohadt hormonokkal, és még libidóhiányt is okoz."
Addig kell keresni a neked megfelelőt, amieddig nem csökken a libidód... nem egyfajta tabi van. Amúgy a mai fogamzásgátlókban nincs már olyan mennyiségű hormon, mint 20 évvel ezelőtt, hogy a nőknek bajszuk nőtt.
" csak felpuffad tőle a szervezet, meghízol"
Az híz meg, aki zabál. Én fogytam mellette.
Egyébként kérdező. A párod biztos meg fogja ezt érteni, egyébként ajánlom a Lifestyles Skyn-t, barátom szerint abban majdnem ugyanolyan, mintha nem lenne rajta semmi. De gondolom idő után újra elkezded a tabit, szóval nyugi :)

"e igenis jobb és természetesebb nélküle."
Jah persze. A fogamzásgátló aztán annyira nagyon természetes. Végül is tök normális egy nő alapvető működését teljesen leállítani.
Nah de mindegy, hagyjuk.
Kérdező: 3 évig szedted a tablettát, azaz te viselted a védekezés oroszlánrészét. Azt a pár hónapot, amíg szünetelteted, csak kibírja.
Ha meg nem, akkor egy önző f@szkalap, és szóra sem lenne érdemes, nemhogy párkapcsolatra.

"A fogamzásgátló aztán annyira nagyon természetes"
Azt mondtam, hogy gumi nélkül természetesebb érzés. Nem azt, hogy a fogamzásgátló az. Amúgy azt az állapotot idézi elő benned mintha terhes lennél, mesterségesen. Nem "állítja le". Persze, hogy ez nem természetes, de van akik úgy döntenek, hogy ezt választják. A világon mostmár szinte semmi sem természetes az élelmiszerek 99%-ban génmódosított növényeket tartalmaznak. (szója)
Szennyező, mérgező gázok közt élünk, a különböző híradástechnikai vívmányainknak köszönhetően az orrunkig nem látnánk ha látnánk a rádióhullámú sugarakat stb.
Lehet ma egyeltalán egészségesen élni?
Csak a hangnem zavar elhiszem, hogy nagy feminista vagy meg a pasik csak húzzák fel a gumit különben önző f@szfejek, de finomabban is ki lehet ezt fejteni.
Amúgy én se vagyok híve a tabis fogamzásgátlásnak, de tulajdonképpen annyiféle káros anyagnak vagyunk kitéve, hogy nagyon nincs hova rontani a dolgokat.

Valószínű hogy észre fogja venni a különbséget, de néha a fog.gátlót is kell szüneteltetni,nehogy valami bajod legyen. Ezt biztosan a párod is meg fogja érteni, és kibírja azt az időt amíg újra el nem kezded szedni a gyógyszert,utána meg visszaáll a régi rend.
Az meg hogy elhízol a tabitól,meg h egészségtelen..hát inkább szedem a bogyókat,minthogy egyfolytában az óvszerrel kelljen szórakozni meg attól féljek h kiszakad és terhes leszek. Elhízni meg (ahogy már írták) az fog aki zabál, én nemhogy híztam amióta szedem,hanem fogytam. Sose értettem mit kell ezen hisztizni..bocs az OFF-ért:)

Utolsó: Minden ember már. Van, aki trombózist kap a tablettától, van aki elhízik, vkinek meg semmi baja. Attól, hogy neked nem volt gondod, nem kell azt hinni, hogy nem is létezik a probléma.
Meg ezen a "nem akarok a gumival szórakozni" dolgon is el lehet vitázni. Bizony van olyan nő, akinek annyira leállította a peteérést a tabi, hogy most hiába küzd a babáért. Lehet, hogy ő utólag azt mondja, hogy inkább szenvedett volna a gumival...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!