Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem lesz rossz a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz rossz a barátomnak gumival szexelni velem?

Figyelt kérdés
mindig is gyógyszert szedtem, de most abbahagytam. szünetet tartok mert a barátom most elutazott 3 hónapra. ha visszajön akkor gumival kell védekeznünk, nem lesz neki rossz? mert soha nem használtuk
2011. júl. 28. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gondolom egy hölgy írta a gumi miatti nyafogást :)

A gumi egy idegen anyag, meg az, ahogy mozog szerintem zavaró. Persze gumival is lehet fergetegeset szeretkezni, de igenis jobb és természetesebb nélküle. (persze elméletben a gumi jobb megoldás)

Rossz nem lesz neki hiszen ott vagy te :D , de lehet furcsa vagy szokatlan lesz.

2011. júl. 28. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:

"Amúgy a gumi jobb a fogamzásgátlónál, mert minden egyes nő mérgezi a szervezetét ezekkel a rohadt hormonokkal, és még libidóhiányt is okoz."

Addig kell keresni a neked megfelelőt, amieddig nem csökken a libidód... nem egyfajta tabi van. Amúgy a mai fogamzásgátlókban nincs már olyan mennyiségű hormon, mint 20 évvel ezelőtt, hogy a nőknek bajszuk nőtt.

" csak felpuffad tőle a szervezet, meghízol"

Az híz meg, aki zabál. Én fogytam mellette.

Egyébként kérdező. A párod biztos meg fogja ezt érteni, egyébként ajánlom a Lifestyles Skyn-t, barátom szerint abban majdnem ugyanolyan, mintha nem lenne rajta semmi. De gondolom idő után újra elkezded a tabit, szóval nyugi :)

2011. júl. 28. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:

"e igenis jobb és természetesebb nélküle."

Jah persze. A fogamzásgátló aztán annyira nagyon természetes. Végül is tök normális egy nő alapvető működését teljesen leállítani.

Nah de mindegy, hagyjuk.

Kérdező: 3 évig szedted a tablettát, azaz te viselted a védekezés oroszlánrészét. Azt a pár hónapot, amíg szünetelteted, csak kibírja.

Ha meg nem, akkor egy önző f@szkalap, és szóra sem lenne érdemes, nemhogy párkapcsolatra.

2011. júl. 28. 20:54
 14/18 anonim ***** válasza:

"A fogamzásgátló aztán annyira nagyon természetes"

Azt mondtam, hogy gumi nélkül természetesebb érzés. Nem azt, hogy a fogamzásgátló az. Amúgy azt az állapotot idézi elő benned mintha terhes lennél, mesterségesen. Nem "állítja le". Persze, hogy ez nem természetes, de van akik úgy döntenek, hogy ezt választják. A világon mostmár szinte semmi sem természetes az élelmiszerek 99%-ban génmódosított növényeket tartalmaznak. (szója)

Szennyező, mérgező gázok közt élünk, a különböző híradástechnikai vívmányainknak köszönhetően az orrunkig nem látnánk ha látnánk a rádióhullámú sugarakat stb.

Lehet ma egyeltalán egészségesen élni?

Csak a hangnem zavar elhiszem, hogy nagy feminista vagy meg a pasik csak húzzák fel a gumit különben önző f@szfejek, de finomabban is ki lehet ezt fejteni.

Amúgy én se vagyok híve a tabis fogamzásgátlásnak, de tulajdonképpen annyiféle káros anyagnak vagyunk kitéve, hogy nagyon nincs hova rontani a dolgokat.

2011. júl. 28. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet elnéztem valamit, mindegy. Valóban ki fogja bírni.
2011. júl. 28. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy észre fogja venni a különbséget, de néha a fog.gátlót is kell szüneteltetni,nehogy valami bajod legyen. Ezt biztosan a párod is meg fogja érteni, és kibírja azt az időt amíg újra el nem kezded szedni a gyógyszert,utána meg visszaáll a régi rend.

Az meg hogy elhízol a tabitól,meg h egészségtelen..hát inkább szedem a bogyókat,minthogy egyfolytában az óvszerrel kelljen szórakozni meg attól féljek h kiszakad és terhes leszek. Elhízni meg (ahogy már írták) az fog aki zabál, én nemhogy híztam amióta szedem,hanem fogytam. Sose értettem mit kell ezen hisztizni..bocs az OFF-ért:)

2011. júl. 29. 10:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Minden ember már. Van, aki trombózist kap a tablettától, van aki elhízik, vkinek meg semmi baja. Attól, hogy neked nem volt gondod, nem kell azt hinni, hogy nem is létezik a probléma.

Meg ezen a "nem akarok a gumival szórakozni" dolgon is el lehet vitázni. Bizony van olyan nő, akinek annyira leállította a peteérést a tabi, hogy most hiába küzd a babáért. Lehet, hogy ő utólag azt mondja, hogy inkább szenvedett volna a gumival...

2011. júl. 31. 01:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze h minden ember más, és lehetnek negatív hatásai,ezzel én is tisztában vagyok, azt hiszem nekem szerencsém van,mert eddig sem családtagomnak,sem nekem nem lett semmi bajom tőle. Ez csak az én személyes véleményem volt,nem kell vele egyetérteni.
2011. júl. 31. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!