Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálta már valaki prostival?

A hosszú válaszoló vagyok. Bár kicsi az esélye, de csókkal is kaphatsz el ezt-azt. Nemcsak nemi betegséget, így pl. v a streptococust, amit csókbetegségnek is szoktak nevezni... Vagy esetleg még elkaphatsz gombás fertőzéseket is. Emellett nagyon extrém esetben elkaphatsz nemi betegségeket is, pl. akkor, ha nagyon durván smároltok, és mindekttőtök szájában seb keletkezik. De ezek tényleg ritka esetek, viszont nem lehetetlen... Még akkor nőhet ennek a kockázata, ha smárolás előtt te, vagy a prosti fogat mostok, mert akkor seb keletkezhet a szájon, fogínyen.
A mások meg, h. ha tényleg ez a célod, hogy csak smárolni akarsz, akkor ezt már telefonon említsd meg a csajnak, és kérdezd meg, h. ő benne van-e a dologban, mert amint említettem, vannak csajok ,akik nem szeretnek annyira smárolni, és inkább megpróbálják vhogy elkerülni, vagy extrát kérnek érte. Szóval tudasd velük, h. te ezt mindenképp szeretnéd, kérdezd meg mik ennek a feltételei, esetleg azt is megemlítheted, h. gyakorolni szeretnéd, az nem gáz egyáltalán, és még lehet, h. át is fogják érezni a problémádat és kedvesebbek lesznek :)

Akkor ide leírom a kérdéseimet. Mert látom nem válaszoltál a levelemre.
Tényleg igaz az, hogy a prosti stopperral méri az időt??
Mert hallottam olyat mondta a fiúnak 3 perced van, hogy elélvezz, az nem tudott végezni, így feleslegesen fizette ki a pénzt.
És ha nem tetszik a nő, amikor ajtót nyit, akkor ott lehet hagyni?
Alkudni lehet az árból?
Lehet kicsit buta kérdések, de felmerültek bennem ezek.

sok mindent elkaphatsz 1 csókkal is többek közt az AIDS-et is ha fogmosáskor előfordult már h vérzett az ínyed akkor már van ott 1 kis seb a szádban ami miatt a tested befogadja a vírus
én nagyon nem ajánlom a prostikat csók gyakorlásra menj el húzd meg őt GUMIVAL ha meg csókra vágy szerezz megadnak barátnőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!