Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csinálta már valaki prostival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálta már valaki prostival?

Figyelt kérdés
Tényleg mindegyik fertőzött??????
2011. júl. 28. 00:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem értessz igazán én csak azért mennék prostihoz mert nem tudok smárolni és meg akarok tanulni.
2011. júl. 28. 02:54
 22/30 A kérdező kommentje:
És arra lennék kíváncsi hogy csókkal el kaphatok e valamit?
2011. júl. 28. 02:56
 23/30 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem kapsz el csókkal semmit.
2011. júl. 28. 03:29
 24/30 anonim ***** válasza:
69%

A hosszú válaszoló vagyok. Bár kicsi az esélye, de csókkal is kaphatsz el ezt-azt. Nemcsak nemi betegséget, így pl. v a streptococust, amit csókbetegségnek is szoktak nevezni... Vagy esetleg még elkaphatsz gombás fertőzéseket is. Emellett nagyon extrém esetben elkaphatsz nemi betegségeket is, pl. akkor, ha nagyon durván smároltok, és mindekttőtök szájában seb keletkezik. De ezek tényleg ritka esetek, viszont nem lehetetlen... Még akkor nőhet ennek a kockázata, ha smárolás előtt te, vagy a prosti fogat mostok, mert akkor seb keletkezhet a szájon, fogínyen.

A mások meg, h. ha tényleg ez a célod, hogy csak smárolni akarsz, akkor ezt már telefonon említsd meg a csajnak, és kérdezd meg, h. ő benne van-e a dologban, mert amint említettem, vannak csajok ,akik nem szeretnek annyira smárolni, és inkább megpróbálják vhogy elkerülni, vagy extrát kérnek érte. Szóval tudasd velük, h. te ezt mindenképp szeretnéd, kérdezd meg mik ennek a feltételei, esetleg azt is megemlítheted, h. gyakorolni szeretnéd, az nem gáz egyáltalán, és még lehet, h. át is fogják érezni a problémádat és kedvesebbek lesznek :)

2011. júl. 28. 03:38
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy ha csak a smárolást akarod gyakorolni, nem biztos, h. feltétlenül prostihoz kell menj. Hétvégén elmész egy buliba, és sztem sok részeg csajt találsz, akivel gyakorolhatsz. Szóval csak erre a sok pénzt kidobni fölösleges sztem...
2011. júl. 28. 03:43
 26/30 anonim ***** válasza:
71%

Akkor ide leírom a kérdéseimet. Mert látom nem válaszoltál a levelemre.

Tényleg igaz az, hogy a prosti stopperral méri az időt??

Mert hallottam olyat mondta a fiúnak 3 perced van, hogy elélvezz, az nem tudott végezni, így feleslegesen fizette ki a pénzt.

És ha nem tetszik a nő, amikor ajtót nyit, akkor ott lehet hagyni?

Alkudni lehet az árból?

Lehet kicsit buta kérdések, de felmerültek bennem ezek.

2011. júl. 28. 03:58
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
én is most akarok/akartam elmenni egy üzletasszonyhoz , de amit a hosszú szöveges válaszoló írt, nem túl biztató :S :/ így lehet el se megyek :S pedig nagyon hiányzik a sex több mint 1 éve nem volt semmi :(
2011. júl. 28. 09:22
 28/30 anonim ***** válasza:
69%
én már smároltam 3 prostival többször is,és semmit nem kaptam el.nyilván nagyobb a kockázat,de nem kell be.szni tőle.
2011. júl. 28. 10:33
 29/30 anonim ***** válasza:
29%

sok mindent elkaphatsz 1 csókkal is többek közt az AIDS-et is ha fogmosáskor előfordult már h vérzett az ínyed akkor már van ott 1 kis seb a szádban ami miatt a tested befogadja a vírus

én nagyon nem ajánlom a prostikat csók gyakorlásra menj el húzd meg őt GUMIVAL ha meg csókra vágy szerezz megadnak barátnőt

2011. júl. 28. 11:29
 30/30 anonim ***** válasza:
köszi a hosszú leirást
2014. márc. 23. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!