Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálta már valaki prostival?

Erre én is kíváncsi lennék. De úgysem fogják bevallani aki volt. A többi meg kamus lesz.
Szerintem nem fertőzött.

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:35
Ezt hívják eszkortnak ;D

Én is akarok menni prostihoz hamarosan, mert ki vagyok éhezve. De nem találtam még megfelelő lányt hozzá.
Én is akarok csókolózni és nyalni is. De nem félek a betegségtől.
27 F

Sziasztok, akkor ez most egy komoly válasz lesz.
Én 6 éve járok prostikhoz, elég gyakran, elég jól ismerem ezt a világot. Nem akarom, hogy azt hidd, hogy ez egy tök jó dolog, mert rengeteg árnyoldala van, és sok csak akkor derül ki, amikor nyakig benne vagy a szarban... Én azt mondom neked, h. sztem ne vágj bele ebbe az életformába, de nem fogok sokat prédikálni, végső soron mindenkinek a saját döntése... Kitérve a kérdésedre, igen, a prostik között sokan szenvedek különböző nemi betegeségekben... Ez logikus is, hisz mivel gyakran cserélik a partnereket (mellesleg a partnerek nem feltétlenül a legigényesebb körökből kerülnek ki), ezért magasabb kockázatú csoportot képviselnek. Ha már olvastál aids-ellenes -vagy egyéb STD (sexually transmitted disease) ellenes kampányanyagot- akkor biztos láthattál különböző felsorolást arról, h. ki milyen kockázati csoportba esik... Aki pl. prostikhoz jár, az magas kockázati csoportba esik, és célszerű gyakran eljárnia szűrésre... Ugyanakkor azt is tudatosítani kell, hogy az örömlányok - mivel szexuális téren jelents tapasztalattal rendlekeznek - nagyon ügyelnek arra, h. a szexuális együttlét biztonságos legyen, tehát az igényesebbek nem igazán szexelnek gumi nélkül, síkosítót használnak, hogy ne szakadhasson ki a gumi, zuhanyoznak szex előtt és után is, és az igénytelen partnerekkel nem létesítenek kapcsolatot. Persze ez csak az igényesebbekre jellemző, és itt nem az útszéli prostikra gondoltam... Emellett sok lány - akinek kicsit is fontos az egészsége -rendszeresen eljár szűrésekre, ami ugyancsak nagymértékben csökkenti a rizikót. Természetesen senkire sincs ráírva, h. jár-e szűrésre vagy sem, illetve ha rákérdezel sem biztos, h. igazat mond... Én fél évvel ezelőtt voltam szűrésen, és egy átfogó tesztet végeztette,, tehát minden komolyabb nemi betegséget megvizsgálta. Azt azért hozzá kell tennem, hogy egy ilyen szűrés nem olcsó mulatság, én 40.000 ft-tal lettem szegényebb miatta. Az eredmények alapján, a vizsgálat időpontjában nem volt semmiféle betegségem. De azt hozzáteszem, hogy mindig betartottam a biztonságos szex előírásait, és megpróbáltam az igényesebb lányokat választani. Természetesen az én esetem nem garancia... Vizsgálat közben elbeszélgettem a doktornővel, h. lássam mi az igazság a kérdéssel kapcsolatban, mert attól tartottam, h az ismeretterjesztő anyagok nem feltétlenül objektívek, hanem a nemi betegségek terjedésének radikális visszaszorítását szolgálják akár az igazság enyhe torzításának árán is... Szóval a doktornő alátámasztotta, hogy igen, a prostik között arányaiban több nemi beteg van, mint a legtöbb társadalmi csoportban (persze itt a nem a szerhasználókra és melegekre gondolt) viszont nem azt kell elképzelni, hogy most minden prosti aids-es. Elmondása szerint a nem életveszélyes, viszont ugyancsak kellemetlen betegségek terjednek inkább nagyobb számban az örömlányok körében... Gondolt itt a különböző gombás fertőzésekre, clamydiára, herpeszvírusra, meg ugye a HPV-re, ami a férfiak esetén nem annyira súlyos szövődményekkel jár, de a barátnődnél a későbbiekben méhnyakrákot okozhat. Hangsúlyozom, ezek a betegségek sem lebecsülendők, mert lehet bár legyinteni, hogy mi az a gombás fertőzés, de bizonyos esetekben úgy beágyazzák magukat a szervezetedbe, h. soha nem tudsz megszabadulni tőlük, és időszakosan az egész életed során előjönnek, tönkretéve a szexuális életedet... Szóval nemi betegségek alatt nem feltétlenül a HIV-re, és szifiliszre meg hasonló szörnyűségekre kell gondolni, bár hangsúlyozom AKÁR EGY HALÁLOS NEMI BETEGSÉG IS NAGYOBB ESÉLLYEL VAN BENNE A PAKLIBAN mintha normál partnered lenne. A doktornő pl. azt is elmondta, hogy a prostik világa sajátos szokásokkal bír, így pl. sokkal gyakoribb ebben a körben a szerhasználat, így pl. a különböző betegségek, mint pl. a HIV nem csak nemi úton, hanem pl. közös tűhasználat során is terjednek a körben, ami ugyancsak tovább növeli a kockázatot. Összegezve az elmondottakat, prostikhoz járni messze nem életbiztosítás, ezért ha tutira akarsz menni, akkor inkább lemondasz róla... Sztem pár perc élvezet nem ér ennyit, de persze ez mindenki saját döntése, ha meg végképp nem bírsz lemondani róla, akkor mindig vedd figyelembe a biztonságos szex szabályait. Pl. soha nem mennj részegen prostihoz, mert abból nagy bajok is lehetnek. Bocsánat , ha hosszú volta, csak tudom, hogy mennyire tabu még manapság is ilyen témákról beszélni, pedig mennyire szüksége lenne az embereknek rá. Én is nagyon örültem volna, ha annak idején, vki részletesen beszámol tapasztalatairól... De sajnos nem volt ilyen barát, rokon, ismerős... Azért remélem,h. vmennyit tudtam segíteni, és végül helyesen döntesz :) 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!