Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálta már valaki prostival?
Figyelt kérdés
Tényleg mindegyik fertőzött??????2011. júl. 28. 00:56
11/30 anonim 

válasza:

Köszönjük a hosszú részletes leírásodat.
12/30 anonim 

válasza:

Szívesen :) Ha még érdekel vmi,kérdezzetek nyugodtan :)
13/30 anonim 

válasza:

Én írtam neked privátot e-mailedre. Majd válaszolj rá.
Köszi
14/30 A kérdező kommentje:
Kössz szépen ez tényleg hasznos volt.De te megszoktad csókolni a prostit???
2011. júl. 28. 02:23
15/30 anonim 

válasza:

Nem szoktam, és ahogy észrevettem a prostik sem nagyon szeretik, ha csókolgatják őket. Igazából nem is nagyon jön, de ezt ott helyben érzi leginkább az ember. Én sem tudtam elképzelni, hogy lehet együtt lenni vkivel úh. nem csókolod meg, de ott tényleg nem jön... Egész érdekes :)
16/30 anonim 

válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 02:28
Megkaptad a levelemet? Majd válaszolj rá, vagy ha nem felvehetsz msn-re is.
17/30 A kérdező kommentje:
Mert nekem az a bajom hogy nem tudok csókolózni.
2011. júl. 28. 02:33
18/30 A kérdező kommentje:
nem kaptam meg de mi az msn címed?
2011. júl. 28. 02:34
19/30 anonim 

válasza:

Nem baj, ha nem tudsz csókolózni, nem kötelező. Vagy ha nem túl szép nőt fogsz ki, akkor nem is kívánod.
Én inkább a puncijával csókolóznék. :))
20/30 anonim 

válasza:

Én a hosszú mesélőnek írtam e-mailt, nem neked kérdezőnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!