Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes maradhat?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy csajjal egy buliban. Nem védekeztünk de kihúztam mielőtt meglett volna...Az aktus után pedig úgy mond kinyomkodtam belőle az anyagot, és úgy folytattuk! Rendes válaszokat szeretnék! Előre is köszi :)2011. júl. 28. 00:54
11/15 anonim 

válasza:

Miért mi ebben a furcsa? Én 4 évig védekeztem megszakitásossal, sose lett terhes a csajom.
Ennyi.
27 F
12/15 anonim válasza:
Az hogy terhes maradhat azt nem hiszem:) 9 hónap után úgyse lesz az :D
13/15 anonim 

válasza:

Persze. A második miatt meg aztán főleg. Nem lehet kinyomkodni a farkadból a cuccot, mert a húgycsőben mindenképpen marad. Az pedig a következő aktusnál kimosódik.
Remélem ha a csaj teherbe esik, akkor vagy veled fizetteti az abortuszt, vagy megszüli, és behajtja rajtad a gyerektartást.
Idióta.
14/15 anonim 

válasza:

1. a lány nem terhes marad,hisz normál esetben a lányok nem terhesek,csak max. azzá válnak 9 hónapra-> a kérdés,hogy terhes lehet?
2. előfordulhat,am meg 1 éjszakásnál tényleg nem ártott vna egy óvszer :P
3. remélem,h nem,hisz a lány járna mindenképp rosszul :(
15/15 A kérdező kommentje:
Megjött neki, és nem maradt terhes :)
2011. aug. 1. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!