Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés néküli sexnél, ha nem élveznek a lányba akkor terhes maradhat a sex közben kifolyt smermacseppektől?
ha tudod, hogy sok bunkó ember van, vagyis sokat olvasgatod ezt az oldalt, akkor láthattad, hogy már 1000x feltették ezt a kérdést előtted.
miért ne lehetne terhes valaki a védekezés nélküli szextől?
azért találták ki a védekezést, nem poénból.
ne haragudj, kedves kérdező - nem a válaszolók a bunkók, hanem te kérdezel marhaságot.
megoldás:
1./ figyelj jobban a biológia órán
2./ keresgélj egy kicsit - már régen megvan a válasz: eddig kb. kétmillió libuci tette fel ugyanezt a kérdést, akik ugyanúgy nincsenek tisztában az alapvető bilógiai ismeretekkel, mint te, de dugni szeretnek...
jelesen van biológiábol:)
azért tettem fel a kérdést mert én sok olyat ismerek aki gumi nélkül dugott eddig csak, és már legalább 4 éve nem szűz.És én eddig csak 1x csináltam 2 hete vesztettem el a szüzességemet és most próbáltuk ki így...17 évesen szerintem nem vagyok már annyira kisgyerek hozzá;)....
amúgy meg el lehet a kérdés alatt lévő mondatot is olvasni :), mert tulajdonképpen arra szeretnék választ kapni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!