Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve ) : . Valaki segítene?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok lassan 16, a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. A rendes szexre még nem érzem kész magam ezért ma az orális szexel próbáltuk én minimum 4 szer megcsináltam neki fél óráig hogy jó legyen neki és 2 szer el is tudott menni + még le is nyeltem. Mikor rám került a sor ő nem nyalt ki mert "saláta" puncim van.. nem mondta de kb 3 percig ha csinálta utána meg mondta hogy folytassam és még le is szólta a torkomat hogy kicsi mert nem midnig tudtam tövig bekapni...:(( annyira el vagyok keseredve..nem volt bunkó meg semmi de kicsit rosszul esik hogy én a belem kidolgozom hogy jó legyen neki ő meg még kritizál is. Nem tehetek róla hogy ilyen vagyok odalent..:(2011. júl. 27. 22:34
21/23 anonim 

válasza:

először is 4 hónap az semmi 14 évesen leszopod a barátod az nem semmi gratula marha okos vagy,amúgy ha ő nem csinál semmit hagyd ott ennyi az egész,nagyon bunkó pasid van aki csak kihasznál,vigyázz mert lehet egy hét múlva jól megdug,te meg majd jössz a kérdéssel nem bunkó a pasim de lefeküdtünk pedig én nem akartam,ha lesz valaki aki tényleg szeret nem foglalkozik azzal neked milyen ott lent
22/23 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy már szopottXD és le is nyelte:) én csak gratulálni tudok, hogy a pasija kihasználja. Ha nem veszi észre a kérdező akkor majd még fog szopni eleget. Ez a srác felejtős.
23/23 Csibicica 

válasza:

Ez egy önző alpári paraszt! Hagyd a fenébe, keress jobbat!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!