Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve ) : . Valaki segítene?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok lassan 16, a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. A rendes szexre még nem érzem kész magam ezért ma az orális szexel próbáltuk én minimum 4 szer megcsináltam neki fél óráig hogy jó legyen neki és 2 szer el is tudott menni + még le is nyeltem. Mikor rám került a sor ő nem nyalt ki mert "saláta" puncim van.. nem mondta de kb 3 percig ha csinálta utána meg mondta hogy folytassam és még le is szólta a torkomat hogy kicsi mert nem midnig tudtam tövig bekapni...:(( annyira el vagyok keseredve..nem volt bunkó meg semmi de kicsit rosszul esik hogy én a belem kidolgozom hogy jó legyen neki ő meg még kritizál is. Nem tehetek róla hogy ilyen vagyok odalent..:(2011. júl. 27. 22:34
11/23 anonim 

válasza:

Nem akarok senkit megsérteni de ez a lány tanácsot kért/segítséget és nem bunkózni meg megpróbálni kihasználni a helyzetet.
Nah Szóval kedves kérdező, szerintem elég bunkó a barátod már bocsi nem akarlak megbántani. Hány éves is barátod? Elég gyerekes viselkedés.Az én véleményem hogy nem is szeret igazán addig kellesz neki amíg megfektet. Ha rákérdezel úgysem fogja elmondani. Szerintem próbálj vele beszélni vagy hagyd ott a francba. Bocsi hogy ilyen nyers voltam de én ezt gondolom.
12/23 A kérdező kommentje:
17 éves. Ő már elég sok lánnyal volt együtt szexuálisan(12 éves kora óta csinálja). Az bánt hogy én 2 óráig csináltam neki ő meg kb 3 percet és utána még a volt barátnőihez hasonlít. Eddig se volt túl sok önbizalmam, de ezek után nagyon rosszul érzem magam:( Amúgy meg ha csak az miatt lenne velem akkor nem várt volna 4 hónapig semmit. Miután végeztünk hazakísért én egész úton szomorú voltam és kérdezgette hogy mi a baj mi a baj.. És mondta többször is hogy szeretlek.. de minden egóm a föld alatt van már..:(
2011. júl. 27. 23:03
13/23 A kérdező kommentje:
És minden eddigi RENDES kommentálónak köszönöm!
2011. júl. 27. 23:04
15/23 anonim 

válasza:

Majd én segítek rajtad .... addig kényesztetlek amíg csak aszt nem mondod hogy ÁLJ !!!
16/23 anonim 

válasza:

Kislány neked egy bunkó pasid van:S Csak a szerelem vak:/ Ráadásul gyorsan elélvezXD Nincs is nagytudása:) és akkor még ő okoskodik. Simán leégethetnéd mások előtt, mert béna is. A legjobb tanácsom: ne fecséreld rá az időt csak kihasznál!!! Nem vesz téged komolyan, nem is szeret csak játszik veled! Keress egy értelmes fiút. Ne egy kistaknyossal, mert csak magadat járatod le vele.
17/23 anonim 

válasza:

A 4 hónap az semmi kisangyalka:D Dugtak már nőt többért is.
18/23 anonim 

válasza:

vedd észre hogy nem szeret. ha szeretne nem mondana ilyeneket. hagyd a francba nem is érdemel meg.egy k*csög b*nkó
20/23 anonim 

válasza:

Dobd ki ezt a szemetet, mint a macskát fosni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!