Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve ) : . Valaki segítene?
Na jó. Gyere át megduglak! :D :P
2011. júl. 27. 22:37
b nöm megcsalt:S 16 vagyok ... rendes fiú:P tali?:D
2011. júl. 27. 22:39
3/23 A kérdező kommentje:
kedves első, nagyon vicces vagy!
figyelj, ez csak magával törődik.. hagyd ott a fenébe :D nem benned van a hiba, nyugi..
2011. júl. 27. 22:40
5/23 anonim válasza:
Ez csak egy paraszt lehet akinek hinyzik a szex az elmndottak alapján jobbat érdemelsz :) ne foglalkozz vele, ha ő nem tud téged kielégiteni 4 hónapos kapcsolatban.. az nem a te hibád hanem az ővé.. és az hogy nem látot még puncit, (mert ebből azt veszem ki) és leszollja az elég ovódás dolog mit ne mondjak.. mondom felejtsd el jobbat érdemelsz :))
16/L
2011. júl. 27. 22:41
Ne haragudj de ez a te hibád. Minek szopod tovább, ha ő nem csinált semmit? Hát hagyd abba, hogy amíg ő nem elégít ki, addig így járt. Ha nem tetszik, meg lehet menni. (Segítek, ő valszeg inkább lelépne, ebből pedig nyugodtan következtethetsz arra, hogy nem szeret téged...)
20L
2011. júl. 27. 22:43
a qva anyát a bunkó köcsög gyereknek!!
2011. júl. 27. 22:43
Én csak annyit mondok, ha nem tetszik neki a punci, szopjon faxt!
:D
És egy valamit ne felejts: hiába saláta a punci, akkor is szép!
2011. júl. 27. 22:47
"nem volt bunkó meg semmi"
Á, dehogy volt...
Nem kéne rosszabbnak érezned magad attól, hogy Neked ilyen nunid van. Ne alázkodj meg emiatt!
2011. júl. 27. 22:49
Hello ... ne keseredj emiatt ... nem eri meg bankodni hidd el nem a te hibad vele gondok vannak milyen fiu az aki nem szereti a puncit nyalni meg kritizalja a baratnojet hogy nem jol szo**k ... en is megjartam meg fiatalabb koromban hogy osszeottem egy lannyal meg szuz volt es na hogy legyen mint legyen megbeszeltuk hogy lesz szex de a lany nem ment bele nem volt felkeszulve de vegul lett egy kis puncinyalas es szo*as nem volt mert a csaj gusztustalannak tartotta a dolgot na de vegul ra 2 hetre megtortent a szex es minden helyre allt ... azota megcsalt a csaj meg kidobtam es azota mar vagy 30 al voltam ... es most rovidzarlat ugrot be 1 hete semmi lany nem akad... de sebaj lessz valahogy ... te se bankodj majd meg tanulsz meg felkeszulsz a dologra es meglatod helyre all minden ...egyepkent is meg 16 evesen a hatar szelen vagy a szexben ... meg korai ;) ...de te tudod
2011. júl. 27. 22:50