Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párommal kiskifli-nagykifliben alszunk meztelenül, mindig érzem hogy néhány másodpercenként "megmozdul" a pénisze. Ilyenkor végig izgalomban van, vagy ez normális alvás közben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 11:50
1/10 anonim 

válasza:

Persze hogyha "áll" neki a cerka.Ha nem akkor is.Mivel néha összehúzódik meg stb.
2/10 Gordon Freeman 

válasza:

ha nem tenné ezt akkor lenne gond! :P
3/10 A kérdező kommentje:
amikor nő nélkül alszotok, egyedül, akkor is összehúzódik?
2011. júl. 27. 11:53
4/10 A kérdező kommentje:
és ez nektek milyen érzés? érzitek egyáltalán? mert teljesen önkéntelen gondolom...
2011. júl. 27. 11:54
5/10 anonim 

válasza:

Honnan tudnák, hiszen alszanak...
Alvás közben mindenféle izmaink mozognak néha, vélhetően a nemi szerveket "mozgató" izmok is.
7/10 The_Rain 

válasza:

A kukimanó érzi a puncimanó közelségét, és dühöng, mert nem kerül vele fizikai kontaktusba...
8/10 anonim 

válasza:

The_Rain válasza:
A kukimanó érzi a puncimanó közelségét, és dühöng, mert nem kerül vele fizikai kontaktusba...
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:49
Privát e-mail a válasz írójának
Ez nagyon aranyos :) am én is szoktam érezni,mikor a barátommal alszom :)
9/10 anonim 

válasza:

Az enyém nem tudom, mit szokott csinálni, amikor alszom. Ezt szerintem pont hogy ti, lányok érzitek és látjátok jobban. :) Viszont meztelenül aludni kiskifli-nagykifli pózban veszélyes, mert a pasiknak sokszor van merevedésük az éjszaka folyamán, aztán arra ébredsz, hogy egy ilyennél megtalálta a puncidat, és már benned is van. :)
10/10 anonim 

válasza:

Előzőnek:
Mi ebben a veszélyes? Valaki leeshet az ágyról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!