Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 12 éves lánynak kialakult már a puncija?
Barátnőm felajánlotta hogha akarok akkor a hétvégén sexelhetünk, de én nem tudom hogy most mitévő legyek.
Ő 13, én 14 :\
hát elég nagy ribanc a barátnőd. még kínálgatja magát...
szép... felőlem megbachatod, de úgyis megbánod előbb utóbb. fiatalok vagytok még ehhez, legalább neked legyen eszed.
a csajnak meg üzenem, h barbi babázzon még. -.-
Nem, a 12 éves lánynak még farkincája van...a puncit a puncitündér hozza el neki a 14. születésnapjának az éjjelén :$
Úristen...kedves kérdező, mennyiért jutottál hozzá ehhez az alig használt agyhoz???
Hát sok örömöt nem fogtok egymásnak adni :(
Sajnálom, hogy ilyen lányok vannak.
Gondolom egyenesen arányos a felfogása az ápoltsággal is...(azaz lehet, hogy beájulsz a szagtól)
De a kérdésedre válaszolva: nem, nem alakult még ki a puncija, kellőképpen nem is nedvesedik a "feladathoz" (azaz nehezen tudod bedugni és neki meg fájdalmat okozol)
De ha mégis szexeltek, gumit húzz, különben nagy sz@rba kerülhettek nem csak ti ketten, hanem a szüleitek is.
Tisztelt kérdező!
A punci már hamar kifejlődik, ezt tudják a szülök jól ezért mikor a lány alszik a lány szülei belecsempész egy puncivédő manót, ami azt csinálja ,ha beledugod a péniszedet akkor először megráz egy 2000 KW-os sókólóval ha esetleg túlélned és megint bepróbálkoznál akkor leharapja az erektáló és péniszed és gyorsan elvérzel és meghalsz a manó házasság útján eltávolítható.
Remélem tudtam segíteni.
Ha te már betöltötted a 14 évet, tehát büntethető vagy ő pedig még nem töltötte be a 14 évet, ami a beleegyezési korhatár, akkor is ha ő akarja, kiskorú sérelmére elkövetett erőszakos nemi közösülés bűncselekményt követed el, 5-15 évig terjedő letöltendő szabadságvesztéssel büntethető, ha valaki feljelent.
Amúgy meg ha ennyire buta vagy, hogy ilyen kérdést felteszel, hogy "Egy 12 éves lánynak kialakult már a puncija?" akkor nagyon ráérsz még a szexel, inkább tanulj még!!! A lányoknak születésük óta puncijuk van, úgy mint ahogy neked fütyid. 12 éves korukra már van akinek kezd szőrösödni, van akinek még nem, van aki már menstruál, van aki még nem. DE MÉG MINDENKÉPPEN KORAI A SZEX!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!