Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég nagy foku gerincferdulése...

Elég nagy foku gerincferdulésem van. 20 éves leszek hordtam anno fuzot. Most pedig kint van velem a hevederem de nem igazán használ csak tor. Milyen gyakorlatokat végezzek hogy kevesbé legyen ha mar egyszer kialakult?

Figyelt kérdés
2008. jan. 24. 23:47
 1/3 anonim válasza:
Szia!Nekem is sok gond van a gerincemmel,bár nem állandóan,de gyakran elferdül(t)!Próbáltak különböző kezeléseket,nem használt,sőt volt amitől sokkal rosszabb lett!Ami nagy javulást hozott,az a helyi gyógytornásznőm ajánlása volt!Ő ,ajánlotta a Budai Gerincgyógyászati Központot!Azt mondta,hogy fiatal vagyok még ehhez és Ők a legjobbak az országban!Csak egy időpontot kell kérni tőlük telefonon (Kb 1 hónap),majd a háziorvosodtól beutalót!Onnantól fogva csak a 300 Ft-os vizitdíjat kell fizetni!Én 200 KM-re lakom Pesttől,de megéri elmenni!Teljesen máshogy vizsgálnak meg,mint máshol!Ők ajánlottak ott egy nafgyon jó gyógytornászt!5 alkalom 20000 Ft volt ugyan,de már az első alkalom használt,hihetetlen volt!Felveszik kazettára,majd otthon azt kell naponta csinálnod!Csak veled foglalkoznak,a te igényeidnek megfelelő gyakorlatokat állítják össze neked!Figyelik,hogy helyesen végzed e.Jártam már elötte is gerinctornára,de össze sem lehet hasonlítani a kettőt!Én azóta rájuk esküszöm,mert ők segítettek,mig mások csak próbálkoztak!Neked is csak ajánlani tudom,más mint a többi torna!Nem olcsó,de használ!
2008. jan. 26. 00:06
 2/3 anonim válasza:
Én jóval fiatalabb vagyok mint te, és nekem is gerincferdülésem van. Most fogom megkapni a fűzőmet (grrrrrr). Gyógytornáznom is kell. A gyakorolatokat bonyolult lenne leírni, de én is ott voltam, mint ez előző hozzászóló, és tényleg jó. Igaz hogy maga a klinika egy lepretelep, de használ...
2008. jan. 26. 09:27
 3/3 anonim válasza:
Én is abszolút hiszek a gyógytornában, viszont a helyedben még kipróbálnék egy csontkovácsot is. Ő helyre rakná, amit kell, és utána jöhet a torna. Én is ezt csináltam. Egy ortopédus szaki helyre rakta a csípőmet, és most minden másnap a gyógytornán tanultakat megcsinálom. Tuti! csak ajánlani tudom! Hétfőn megyek újra csontkovácshoz, aki a gerincemet teszi helyre. Ha gondolod, küldj privit, és megadom az elérhetőségeket! Akár vidéken is!
2008. febr. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!