Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig senki nem tudta a választ. Te tudnád?
Figyelt kérdés
Sok mindenkit megkérdeztem már de mindenki a vállát vonogatja.
Kérdésem: Hová tűnik a nedvesség? Ha szex közben hirtelen kiszárad a lány. Egyik pillanatban még tocsog, másikban pedig eltűnik minden nedvesség, és összeszűkül, száraz lesz a punci.
23 éves nő vagyok, és többször jelentkezett ez a probléma nálam. Egyik pillanatról a másikra kiszáradok. Ennek az okát nagyjából értem, de az a rengeteg nedv, ami addig csak úgy folyt belőlem, az hová illan el röpke 1-2 másodperc alatt?
Tud erre válaszolni nekem valaki?
2011. júl. 26. 17:54
11/19 anonim válasza:
4 barátnőm volt,de ilyennel még nem találkoztam,sőt...:-)
12/19 anonim válasza:
én vagyok az oka bevallom nagyon finom volt! :DD
13/19 anonim válasza:
A súrlódás miatt felmelegedik még jobban a bőrötök, és a barátod farkáján meg a te puncidon is egyyrészt felszívja abőr, másrészt a maradék pedig elpárolog, elillan!
16/19 anonim válasza:
Az én farkám nem szívja fel...:D
18/19 A kérdező kommentje:
Vov, köszi a válaszokat :D Tudtam én hogy gyakori kérdésekre kell kiírni :D Most már én is bölcsebb vagyok! köszönöm :)
2011. júl. 27. 18:13
19/19 anonim válasza:
felébred a puncimanó és megissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!