Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eddig senki nem tudta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig senki nem tudta a választ. Te tudnád?

Figyelt kérdés

Sok mindenkit megkérdeztem már de mindenki a vállát vonogatja.

Kérdésem: Hová tűnik a nedvesség? Ha szex közben hirtelen kiszárad a lány. Egyik pillanatban még tocsog, másikban pedig eltűnik minden nedvesség, és összeszűkül, száraz lesz a punci.

23 éves nő vagyok, és többször jelentkezett ez a probléma nálam. Egyik pillanatról a másikra kiszáradok. Ennek az okát nagyjából értem, de az a rengeteg nedv, ami addig csak úgy folyt belőlem, az hová illan el röpke 1-2 másodperc alatt?

Tud erre válaszolni nekem valaki?

2011. júl. 26. 17:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Felszívod, gondolom.
2011. júl. 26. 17:55
 2/19 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász, valószínűleg.
 3/19 anonim ***** válasza:
akkor abba kell hagyni, izgasd magad közben, stb.. esetleg hasznalj pharmatexet, az nedvesit is :)
 4/19 anonim ***** válasza:
Feketelyukak.
2011. júl. 26. 17:56
 5/19 A kérdező kommentje:

Felszívom? Hol?

Lelki oka van annak hogy kiszáradok.De most nem is ez a lényeg, mert azt fel nem tudom fogni, hová illan el ilyen hamar a nedvesség.

2011. júl. 26. 17:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
"az anyag nem vész el, csak átalakul" igaz nem tudjuk mivé :D
2011. júl. 26. 17:57
 7/19 anonim ***** válasza:
szex közben folyamatosan termelődik a nedvesség, mert ahogy húzogatja ki be az a súrlódás miatt eltűnik... ha magát az aktust nem élvezed nem termelődik újra nedvesség és kiszárad, és akkor fáj.
2011. júl. 26. 17:58
 8/19 anonim ***** válasza:

ja am 15 L

utolsó voltam

2011. júl. 26. 17:59
 9/19 anonim válasza:
0%

Az élet nagy problémái..............

Izzadsz és elpárolog!

2011. júl. 26. 17:59
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
Valóban: elillan... nyúlj bele a puncidba, ha nedves vagy, és a nedves ujjaidat dörzsöld össze. Ugye, milyen hamar elillan az anyag? Hát ennyi. A váladék folyamatosan termelődik, és ha hirtelen rossz lelkiállapotba kerülsz, akkor az ezért felelős mirigyek abbahagyják a váladék termelését. A meglevő anyag meg a dörzsölés hatására pillanatok alatt eltűnik. Ennyi.
2011. júl. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!