Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különös női viselkedés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különös női viselkedés: tudnád rá a választ?

Figyelt kérdés
Egy osztálytársam szép lány. Újonnan jött, kedvesnek hittem, de tévedtem. Minden ok nélkül beszólt nekem, nem közvetlenül, de úgy hogy halljam. Egyszer csak odajött hozzám a folyosón és mélyen a szemembe nézett, majd elmosolyodott, én visszamosolyogtam rá ő pedig abbahagyta és elment. Ez mi a francot jelent?
2010. nov. 14. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azt, hogy egy idióta pics@!
2010. nov. 14. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem is
2010. nov. 14. 19:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten gondoljuk ezt, köszi:D
2010. nov. 14. 19:57
 4/11 Moszuke ***** válasza:

kitalálom:

az osztályodba van egy jó pár fős szép lányokból álló ribanc banda akikhez ez a lány beállt és te pedig az osztály lúzere vagy.

cumi van:)

2010. nov. 14. 19:58
 5/11 A kérdező kommentje:
nem szívesen ismerem be, de azt hiszem igazad van.
2010. nov. 14. 20:00
 6/11 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem írtam h már egyetemre járok és ez már régi szituáció, nincs már meg az osztály csak egyszerűen nem tok rájönni h ez mi volt, mert elég rosszul esett.
2010. nov. 14. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egy bunkó, és kóstolgatott. Az ilyen megérdemelné, hogy egyszer valaki jól orrba vágja. Utána gondolkozna, hogy érdemes-e másokat csesztetni.
2010. nov. 14. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen voltam még pár éve. Mindent alámraktak, elhitették velem, hogy különleges vagyok. Akkoriban én is így viselkedtem. És persze azóta pofára estem, minden játszadozást visszakaptam az élettől.

2010. nov. 14. 20:13
 9/11 Moszuke ***** válasza:

hm kicsit megérintett a válaszod, komálom az őszinte embereket akik ha kell bevallják hogy ez_van öcsém igazad van.

hát ha ez már a múlté akkor nincs para:)

jó arc vagy, ne feledd a lányoknak a belső a fontos és a megjelenés. belsőd rendbe van a külsőn pedig sokat lehet javítani.

na de eleget nyalta ma segged! tűnés csajozni:)

2010. nov. 14. 20:14
 10/11 A kérdező kommentje:
a külsőmmel nincs gond ne aggódj:D
2010. nov. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!