Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különös női viselkedés: tudnád rá a választ?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársam szép lány. Újonnan jött, kedvesnek hittem, de tévedtem. Minden ok nélkül beszólt nekem, nem közvetlenül, de úgy hogy halljam. Egyszer csak odajött hozzám a folyosón és mélyen a szemembe nézett, majd elmosolyodott, én visszamosolyogtam rá ő pedig abbahagyta és elment. Ez mi a francot jelent?2010. nov. 14. 19:54
1/11 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy egy idióta pics@!
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten gondoljuk ezt, köszi:D
2010. nov. 14. 19:57
4/11 Moszuke válasza:
kitalálom:
az osztályodba van egy jó pár fős szép lányokból álló ribanc banda akikhez ez a lány beállt és te pedig az osztály lúzere vagy.
cumi van:)
5/11 A kérdező kommentje:
nem szívesen ismerem be, de azt hiszem igazad van.
2010. nov. 14. 20:00
6/11 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem írtam h már egyetemre járok és ez már régi szituáció, nincs már meg az osztály csak egyszerűen nem tok rájönni h ez mi volt, mert elég rosszul esett.
2010. nov. 14. 20:01
7/11 anonim válasza:
Azt, hogy egy bunkó, és kóstolgatott. Az ilyen megérdemelné, hogy egyszer valaki jól orrba vágja. Utána gondolkozna, hogy érdemes-e másokat csesztetni.
8/11 anonim válasza:
Szia!
Én is ilyen voltam még pár éve. Mindent alámraktak, elhitették velem, hogy különleges vagyok. Akkoriban én is így viselkedtem. És persze azóta pofára estem, minden játszadozást visszakaptam az élettől.
9/11 Moszuke válasza:
hm kicsit megérintett a válaszod, komálom az őszinte embereket akik ha kell bevallják hogy ez_van öcsém igazad van.
hát ha ez már a múlté akkor nincs para:)
jó arc vagy, ne feledd a lányoknak a belső a fontos és a megjelenés. belsőd rendbe van a külsőn pedig sokat lehet javítani.
na de eleget nyalta ma segged! tűnés csajozni:)
10/11 A kérdező kommentje:
a külsőmmel nincs gond ne aggódj:D
2010. nov. 14. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!